Демолиран тоалет у Дому културе 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Демолиран тоалет у Дому културе
Trenutno na sajtu: 417       |       Podeli:
04.03.2017 | 0 коментар(а)



Пријепоље - На тоалету Дома културе у Пријепољу ноћас су полупани сви прозори и уништена санитарија. Случај је пријављен полицији и



она је одмах изасла на лице места. Нешто касније починилац овог догадјаја је ухвацен. Његов идентит биће касније саопштен. Према речима директора Дома културе Радосава Коругића,  штета ће тек бити процењена, а она је нанета само двадесетак дана након реновирања овог дела објекта у шта је улозено око 300.000 хиљада динара.

Фото: ПП Медиа

“Не разумем и молим све младе људе да не раде ово. Овде су новац уложили њихови родитељ. Некавам ово буде пример како не би требало радити”, рекао је видно узнемирен Коругић.

Он јеподсетио да је и раније било наношења штете објекту, али у много мањем обиму.

Фото: ПП Медиа

“Овакве ствари у којима неко искаљује бес, да ли према нама, или према друштву, мислим да нису решење. За мене ово није само бес, већ несто много, много озбиљније и друство стварно мора да се побрине за овакве ствари. У оквиру Дома културе постоје камере, али не могу се снимати људи у тоалетима”, рекао је Коругић.

Глас западне Сбије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.282.005 посета
Тренутно на сајту: 418 посетилац(a)