Решавање проблема у напајању електричном енергијом у рубним деловима милановачке општине 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Решавање проблема у напајању електричном енергијом у рубним деловима милановачке општине
Trenutno na sajtu: 716       |       Podeli:
10.11.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић данас је одржао састанак са

представницима десет најкритичнијих месних заједница у којима често долази до проблема у снабдевању електричном енергијом.
Састанку је присуствовао и Жељко Живковић, руководилац погона електродистрибуције Горњи Милановац.

Фото: Фејсбук председника општине Горњи Милановац 

„У сарадњи са Електропривредом Србије , Електродистрибуцијом из Чачка И директором Стојаном Васојевићем дошли смо на идеју да организујемо један састанак како бисмо у најкритичнијим месним заједницама, решили проблем у напајању електричном енергијом. Ради се о десет рубних месних заједница општине и то од границе са Пожегом до границе са Аранђеловцем на једној страни а на другој страни са Крагујевцем И тако даље . У принципу реч је о високонапонској мрежи где треба да се уради одређени раскрес растиња јер нам то прави највеће проблеме у зимском периоду. Што се тиче нисконапонске мреже, ја морам да похвалим ЕПС јер је у протеклих неколико година заменио преко 70 % дрвених бандера новим бетонским. Доста нисконапонске мреже је урадјено а имамо преко 1.500 километара на нашој територији, тако да можемо рећи да је великом напором, великим радом и трудом нисконапонска мрежа доведена у пристојно стање у већини села на територији општине Горњи Милановац. Желим да се захвалим и мештанима свих месних заједница који излазе у сусрет и помажу и нама и електропривреди како бисмо заједничким снагама довели да постојеће нисконапонске мреже буду у функцији Иитоком зимских дана. Јер када имамо једну чисту трасу куда иду бандере, куда иду жице онда немамо уопште бојазни да ће нестајати електрична енергија”, рекао је Ковачевић.

 

 

ГЗС/ГМ Прес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac struja sastanak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.090.253 посета
Тренутно на сајту: 717 посетилац(a)