Двери: Свака птица своме јату лети 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Двери: Свака птица своме јату лети
Trenutno na sajtu: 344       |       Podeli:
10.08.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Након што су одбили да напусте коалицију са СНС, Градски одбор ДСС-а је распуштен, Милан Бојовић

и Мирослав Петковић су искључени из странке. Тим поводом СП Двери огласио се саопштењем у којем кажу да је локални ДСС показао своје лице. Њихово саопштење достављено медијима, преносимо у целости.

,,Коначно је локални ДСС показао своје право лице и шта им је у политици најважније. Фотеље и сопствене плате и да могу без подршке бирача да владају и одлучују у  Чачку.

Показало се да локални ДСС, са кумовима на челу Мирославом Петковићем и Миланом Бојовићем може и са Хашимом Тачијем и Рамушем Харадинајем, само да остану на власти, јер тобоже они су „коректни коалициони партнери“.

То су људи који су 20 година у власти и који су упропастили све чега су се латили. То су људи без идеје  и идеологије,  очигледно и  људи   без  морала и  части.  Тек  одлука  Председништва   ДСС-а   о изласку из локалних коалиција због издаје Косова од стране Вучића и СНС-а је разоткрила праву природу ових људи.

Види се да њима ништа није свето ни одлазак младих, ни пропаст привреде у Чачку, ни Косово и да они могу са свима, претходно са Илићима, сада са Тодоровићем и напредњачким Вучићевцима у Чачку.

Како каже велики Његош : „Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довијека“", наводи се у саопштењу.

Информативна служба Двери Градске организације Чачак




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.860.379 посета
Тренутно на сајту: 345 посетилац(a)