Укинута ванредна ситуација у три месне заједнице у Прибоју 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Укинута ванредна ситуација у три месне заједнице у Прибоју
Trenutno na sajtu: 252       |       Podeli:
18.07.2018 | 0 коментар(а)



Прибој - На предлог Општинског штаба за ванредне ситуацију, председник општине Прибој Лазар Рвовић донео је одлуку о укидању ванредне ситуације

на делу територије општине и то за месне заједнице Крајчиновићи, Бучје и Забрњци.

У образложењу одлуке стоји да је дана 6. јула у поподневним часовима ове месне заједнице, захватиле обилне кишне падавине праћене крупним градом, услед чега је дошло до потенцијалне опасности за одвијање саобраћаја на путевима, а велике количине воде на њивама и потоцима претиле су да угрозе стамбене објекте, економске зграде, становништво и пољопривредне културе, због чега је проглашена ванредна ситуација.

С обзиром на престанак непосредне опасности од елементарне непогоде и успостављање редовних животних активности и имајући у виду да су предузете све неопходне мере у процени, отклањању и санирању штете, утврђено је да су се стекли услови за доношење Одлуке о укидању ванредне ситуације на делу територији општине Прибој.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.795.185 посета
Тренутно на сајту: 253 посетилац(a)