Тодоровић обишао Бресницу, Мрчајевце и Остру 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Тодоровић обишао Бресницу, Мрчајевце и Остру
Trenutno na sajtu: 476       |       Podeli:
15.06.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Градоначелник Чачка Милун Тодоровић са сарадницима обишао је месне заједнице Бресницу, Мрчајевце и Остру.

„У претходном периоду у Бресници је уложено преко 100 милиона динара. Урађена су три путна правца, фискултурна сала са трпезаријом је у изградњи. Желимо да сва наша деца, без обзира где станују, имају безбедне, лепе садржаје за игру и правилно одрастање”, рекао је Тодоровић.

Спомен-чесма у Бресници

Градоначелник је обишао и спомен-чесму у Бресници, која је подигнута у славу 298 палих јунака из Бреснице и Бечња који су настрадали у Другом светском рату од којих је 66 малолетника и беба. Спомен-чесму подигли су мештани Бреснице уз подшку града Чачка.

„Реконструисан је и простор Дома културе у Мрчајевцима. То је веома значајно, пре свега за децу из КУД `Радиша Поштић`, али и за све грађане. Савремен простор, сала са 210 седишта, пригодан је за различите културне садржаје. Чачанско Градско позориште ће својом представом и званично отворити овај културни центар”, рекао је Тодоровић додајући да је вредност изведених радова 15,5 милиона динара и да су средства издвојена из буџета града Чачка.

Остра

Он је најавио да ће се следеће године приступити партерном уређењу читавог простора испред Дома културе и позорнице.

У МЗ Остра асфалтиран је путни правац у центру села у дужини од 1350 метара, који повезује велики број домаћинстава. „Најважније је што на овим деоницама живи велики број малишана којима ће изграђени путеви знатно олакшати живот и школовање. У пројекат је Град Чачак уложио 7,5 милиона динара. Мештани су исказали потребе овог места за новим путевима, а ми ћемо наставити са радовима и у наредном периоду”, казао је Тодоровоић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


milun todorovic ostra mrcajevci bresnici

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.428.426 посета
Тренутно на сајту: 477 посетилац(a)