Асфалтиран тротоар код Kасарне „Војвода Радомир Путник 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Асфалтиран тротоар код Kасарне „Војвода Радомир Путник
Trenutno na sajtu: 602       |       Podeli:
18.11.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - У Улици кнеза Александра Kарађорђевића завршено је асфалтирање уличног тротоара.

У питању је деоница код Kасарне „Војвода Радомир Путник“, дужине око 230 метара и површине 771 метар квадратни. Уговорена вредност радова је око 2,6 милиона динара, а извођач радова је „АР градња“.


Председник општине Горњи Милановац Дејан Kовачевић обишао је радове и истакао да је, што се тиче инфраструктуре на сеоском подручју, овогодишња грађевинска сезона завршена, док ће на градском подручју она бити окончана асфалтирањем поменуте деонице код касарне, заједно са завршетком радова у Дринчићевој и Рзавској улици.

„Јако ми је жао што ове године нисмо успели да урадимо Солунску улицу, али ћемо њу уподобити за предстојећу зиму, па ћемо на пролеће извршити комплетне радове и санацију. Имали смо одређених проблема са тендерском документацијом, с обзиром да се јавило више понуђача који су изјавили жалбе на сам поступак јавне набавке, тако да ћемо је поновити, након чега ћемо и завршити све што је планирано. Свесни смо да је Солунска једна од најлошијих улица у граду, насеље је велико, али одмах на пролеће, са почетком нове грађевинске сезоне ће бити урађена“ , истакао је председник Kовачевић и додао да је буџет општине Горњи Милановац стабилан, да се пуни са врло високим процентом извршења и да је сав новац опредељен за инфаструктуру у ту сврху и утрошен.

Председник је, такође, посебно нагласио да ће ускоро бити презентован план за наредну, али и свеобухватан план који се тиче инфраструктурних пројеката за наредне 4 године.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


asfaltiran trotoar gornji milanovac vojvoda radomir putnik

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.397.246 посета
Тренутно на сајту: 603 посетилац(a)