Облачно и топлије, температура до 16 степени 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Облачно и топлије, температура до 16 степени
Trenutno na sajtu: 339       |       Podeli:
29.01.2021 | 0 коментар(а)



У Србији ће ујутру и пре подне бити умерено до потпуно облачно, местимично са кишом и снегом, током дана биће топлије уз разведравање,
Данас облачно и топлије, Фото: ГЗС

а увече и ноћу очекује се ново наоблачење, са кишом у нижим пределима и снегом на планинама. Ветар ће бити слаб и умерен, на планинама повремено јак, јужни и југозападни, који ће увече и током ноћи бити у скретању на северозападни, прогноза је РХМЗ-а.
Најнижа температура биће од минус пет до четири, а највиша од седам на југоистоку Србије, до 16 степени на западу.

И у Чачку ће ујутру пре подне бити умерено до потпуно облачно с краткотрајном кишом. Средином дана и после подне биће претежно сунчано и топлије, а увече и током ноћи очекује се ново наоблачење с кишом. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни, увече и ноћу у скретању на северозападни. Најнижа температура биће око четири, највиша око 14 степени.
Према прогнози за наредних седам дана, у суботу ујутро ће на југу и истоку Србије облачно с кишом и снегом, а у осталим крајевима разведравање, током дана претежно сунчано и релативно топло. У току ноћи ка недељи доћи ће до новог наоблачења.

У недељу ће бити облачно и хладније с кишом, на планинама са снегом, а уз пад температуре киша ће прећи у снег и у нижим пределима западне и северне Србије. У понедељак постепени престанак падавина, а од уторка углавном суво и мало топлије.

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vreme srbija cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.371.977 посета
Тренутно на сајту: 340 посетилац(a)