СНС Чачак: Бојкот је само реч и ништа више, а рад и резултати су једино што се памти и пише 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
СНС Чачак: Бојкот је само реч и ништа више, а рад и резултати су једино што се памти и пише
Trenutno na sajtu: 439       |       Podeli:
14.02.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Чачански напредњаци су мишљења да представници СзС не знају да ли излазе или
Илустрација, фото: ГЗС

не излазе на предстојеће изборе, а да су данас на улици направили покушај перформанса, уместо да преко својих одборника, којима су бирачи на претходним изборима указали поверење да их заступају у градској Скупштини, допринесу доношењу веома важних одлука за наш град и све суграђане.

“Данас одборници Скупштине града, између осталог, разматрају предлог Акционог плана запошљавања, данас град Чачак увећава своју имовину за 1,7 милиона евра, куповином пословне зграде „Халк банке" у којој ће свој простор коначно добити Центар за социјални рад, одборници такође усвајају стратегију саобраћаја града, разматрају програме установа културе и одлучују о приступању изради пет планова детаљне регулације и једног плана генералне регулације, чиме се стварају услови за даљи развој Чачка.

Уместо да узму учешће у раду Скупштине и изнесу конкретне предлоге, они су изабрали да као лоши глумци, у лошој режији, по лошем сценарију, одиграју још једну трагедију. За оваквом врстом глуме нема никакве потребе, јер их још једном подсећамо да је град Чачак основао Градско позориште, које ће само у току овог месеца одиграти три своје представе.

О тзв. трговини одборничким мандатима, наглашавамо да се сви одборници који су их напустили, нису продали, већ су препознали ко стварно ради и постиже резултате, а ко глуми и води политику без идеја, без резултата и без перспективе.

Прича о лажним или правим дипломама, свој епилог треба да добије у надлежним институцијама, које су већ показале да поступају у оквиру својих надлежности.

У својој безидејности представници тзв. Савеза за Србију у Чачку и даље ће налазити бесмислене изговоре за сигуран неуспех који их очекује на предстојећим изборима и још мање смислене разлоге да учине било шта што ће поправити положај и живот наших суграђана”, наводи се у саопштењу Градског одбора СНС у Чаку.

И на крају напредњаци закључују : “Бојкот је само реч и ништа више, а рад и резултати су једино што се памти и пише!”

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak saopstenje szs performans

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.508.092 посета
Тренутно на сајту: 440 посетилац(a)