Двери: Ко је прави градоначелник Чачка? 


Veliki pad temperature - od 5 do 11 stepeni, tokom dana kiša              Nakon 30 stepeni - sneg, obelele livade i pašnjaci na Zlatiboru a snežne padavine u aparilu iznenadile i Čačane              Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe              Nova praksa JP „Gradac” - oštećena imovina u saobraćajnim nezgodama biće finansirana iz osiguranja lica koje je izazvalo nesreću              Obuka za učenika edukatora o energetskoj efikasnosti              Vesić: Sraman dan i za Savet Evrope i za Doru Bakojani              GrO SNS Čačak - Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa             

 
Двери: Ко је прави градоначелник Чачка?
Trenutno na sajtu: 304       |       Podeli:
23.02.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - На све афере које потресају Чачак задњих месеци, оглашавају се један од повереника

СНС-а и народни посланик Марко Парезановић и шеф одборничке групе и шеф азила за псе Александар Максимовић, док градоначелник ћути, наводи се у саопштењу Двери.

“На сва питања, почев од 360.000 евра које су кадрови СНС ојадили град Чачак приликом изградње ТЦ у Авенији, страначког запошљавања у болници, Слободи, Електродистрибуцији, Телекому, неправилности приликом именовања директора по школама, непоштовања закона и правилника, афера у ФК Борац и махинација у клубу (које иду и до 2 милиона евра), афера приликом изградње стадиона ФК Борац (који је још незавршен и претплаћен неколико пута у односу на сличне стадионе у окружењу), именовање лица на места вршиоца дужности у ЈП и ЈУ без дана радног стажа (именовање Вучићевог кума нпр.), до задњих, као што је афера „Јелка“, „теткин зид“, Римски трг, именовање директора у установи „Зрачак“, повећање цена у вртићима, одговарају Марко Парезановић и Александар Максимовић”, истичу из Градске организације Српског покрета Двери.

Они даље наводе да би о тим питањима требало да се изјасни Милун Тодоровић кога називају формалним градоначелником Чачка, а не Марко Парезановић, Александар Максимовић, Игор Трифуновић и Остоја Мијаиловић, који су како кажу прави градоначелници Чачка.

“Милун Тодоровић се од лица које је требало да препороди Чачак, претворио у лице које је још један партијски шраф који ради шта му се каже. Наравно, у стилу напредњака, за хаос и афере у граду оптужују се чланови Двери и њихове породице, опозиција, затим новинари и медији и сви они који су недобронамерни према СНС-у“.

У саопштењу се даље каже да се из одговора Парезановића и Максимовића може сазнати и то да “у СНС имају највише проблема са тим што су мало запослили чланова СНС-а на државне јасле, да је требало много више, да није битно одакле људи долазе и са каквим квалификацијама, ако су чланови СНС-а у Чачку ће сигурно добити посао мимо реда, да је привредна ситуација у Чачку добра, а да ако се људима не свиђа могу да се одселе из Чачка и Србије, што је по њима и тренд у Србији, да „Новогодишња јелка“ није скупа (предпостављамо да је могла и више да се плати).”

Из Двери постављају питање ко је људима који како тврде никада нису водили ни месну заједницу, а камоли један град, који немају дана радног стажа у приватном сектору или уопште било где, који су добили посао и примали плату у јавним предузећима а никад се нису појавили на послу, који су купили дипломе, који су се бавили шверцом, који су до сада променили пет партија да би били на власти, дозволио да воде и одлучују о свему у Чачку.

“Где је градоначелник, којим се он пословима бави и да ли и он подржава што се људи етикетирају, пљују, блате на најпримитивнији и највулгарнији начин, где се неистомишљеницима цртају мете на челу, а да се за то оптужују други од стране СНС-а.”

У свом саопштењу за јавност Двери даље наводе да је за проблеме одговорна власт, а не опозиција или новинари. Они констатују да је власт ту да даје одговоре на сва питања која интересују грађане Чачка, а не да краде, манипулише, вређа и да посао добијају најбољи, а не најгори.

“Постављамо питање - Градоначелниче где сте и када планирате да почнете да радите оно за шта сте и изабрани? Или мислите као и до сада да град воде лоши ђаци и понављачи”, закључено је у саопштењу за јавност чачанских Двери.

Глас западне Србије

 

Опширније о свим темама погледајте данас у 17:00 часова на нашем каналу www.glaszapadnesrbije.rs




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.284.307 посета
Тренутно на сајту: 305 посетилац(a)