Мрдовић: Проблем Глишине воде морамо решити у скорије време 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Мрдовић: Проблем Глишине воде морамо решити у скорије време
Trenutno na sajtu: 483       |       Podeli:
18.04.2019 | 0 коментар(а)



Прибој - Клизиште Глишина вода и даље не мирује. Последњих дана дошле је до померања и оно што је у надлежности локалне самоуправе
Начелник општинског Штаба за ванредне ситуације Борис Мрдовић: Интезивираћемо састанке у циљу изналажења решења клизишта Глишина вода, фото: РИНА

и општинског Штаба за ванредне ситуације јесте информисање јавности, односно обавештавање свих надлежних органа по том питању, рекао је за агеницију РИНА начелник општинског Штаба за ванредне ситуације Борис Мрдовић.

„Додатне потешкоће представља насип, односно заштита коју су по налогу инспекцијских служби и Путева Србије, поставило ресорно предузеће које управља тим путем. Проблем који може да се створи у другој коловозној траци, је пуцање водоводне цеви на том потезу. Ми смо указали на тај проблем Институту за материјале који је обилазио и није имао у виду ту ситуацију, такође ресорним инспекцијским органима а обавештен је и републички Штаб за ванредне ситуације. Пратимо стање на терену због заштите грађана и саобраћаја, а наредних дана морају се интезивирати састанци на пољу решавања тог проблема”, казао је Мрдовић.

Он сматра да ће се изнаћи неко решење заједно са ресорним министарством, Железницама Србије, путарским предузећем које је управљач тог пута, Србијаводама и Канцеларијом за управљање јавним улагањима.

„Готови су и пројекти у правцу измештања магистралног водовода, чека се конкурс који ће да распише Канцеларија за управљање јавним улагањима. У наредном периоду ми смо предвидели бајпас, односно превазилажење градског водовода. Пуцањем те цеви и одсецањем овог дела пута, стари део града остаје без комуникације са болницом и хитном медицинском помоћи а на те проблеме смо указали у дописима”, истиче Мрдовић који очекује да ће се у што скоријем времену договорити са надлежним органима око овог питања.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Priboj kliziste Glisina voda Boris Mrdovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.147.327 посета
Тренутно на сајту: 483 посетилац(a)