Подивљали пси у Ужицу: Два напада у једном дану 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Подивљали пси у Ужицу: Два напада у једном дану
Trenutno na sajtu: 305       |       Podeli:
04.07.2019 | 0 коментар(а)



Ужице - Због уједа паса у ужичку болницу током јучерашњег дана примљена су два пацијента. Седмогодишњег дечака у Великом парку

у Ужицу напао је пас расе стафор и нанео му повреде у пределу главе. Према речима пр Здравственог центра Ужице Данијеле Васиљевић дечак је након збрињавања на ушном одељењу пуштен на кућно лечење.

Истог дана у вечерњим сатима, 26 - годишњи младић примљен је на одељење ужичке болнице такође због повреда које му је нанео пас.

„Младић је задобио повреде у пределу уста у стабилном је стању, али услед његових повреда, задржан је на болничком лечењу”, казала је за агенцију РИНА Васиљевић.

Иначе, у првом случају пас се отргао власнику и напао дете, а како преносе медији овај инцидент се догодио на десној обали реке Ђетиње где је забрањена шетња паса јер је лева обала предвиђена за љубимце.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.361.531 посета
Тренутно на сајту: 306 посетилац(a)