Проглашене три листе за локалне изборе у Косјерићу 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Проглашене три листе за локалне изборе у Косјерићу
Trenutno na sajtu: 841       |       Podeli:
24.03.2017 | 0 коментар(а)



Косјерић - Општинска изборна комисија (ОИК) у Косјерићу, где се 23. априла одржавају локални избори, до сада је прогласила три изборне листе,

а очекује се да до краја дана буду проглашене још две.

"ОИК је прогласио листе коалиције Српска напредна странка - Социјалистичка партија Србије - Партија уједињених пензионера Србије - Социјалдемократска партија Србије, затим коалиције коју чине Демократска странка - Српски покрет обнове - Либерално демократска партија, као и Покрета социјалиста", изјавио је за Глас западне Србије председник ОИК у Косјерићу, Бошко Костић.

Према његовим речима, листа Српске радикалне странке још није проглашена, јер је потребно да доставе одређену сагласност и овлашћења.

"Данас је листу предала и Демократске странке Србије. Очекујемо да ће све бити уреду и да ћемо обе листе до краја дана прогласити", рекао је Костић.

Сви који желе да учествују на изборима, листе са најмање 200 потписа грађана, морају предати до 07. априла у поноћ.

Скупштина општине Косјерић броји 27 одборничких места.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.047.184 посета
Тренутно на сајту: 842 посетилац(a)