Скупља се помоћ за јунака са Кошара, Владимир нуди своју кућу 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Скупља се помоћ за јунака са Кошара, Владимир нуди своју кућу
Trenutno na sajtu: 565       |       Podeli:
16.10.2017 | 0 коментар(а)



Чачак -Владимир Поповић који 47 година живи у Стразбуру понудио је смештај српском јунаку са Кошара Милошу Јовановићу

и његовој породици док им се не заврши градња куће у Новом Пазару.

,,Ако немају склониште од зиме  ја  им нудим  свој дом са грејањем да презиме до пролеће док се не заврши кућа. Купатило, опремљена кухиња, а струју и гас ћу плаћати ја ”, каже  чачанин  Владимир Поповић који већ дуже време живи у Стразбуру.
Иначе,  Јовановићима су помогли многи од Хида Муратовића, преко фирме ,,Дадо градња” из Новог Пазара, затим град им је дао машине да се поравна пут до куће. Предузеће ,,Пионир”, Мурат Мутатовић и Бошко Радовановић помогли су много за велику срећу ове породице.
Међутим, потребно је још новца и материјала за завршетак грубих гравинских радова, а затим и за унутрашње опремање као што су подови, цреп, електроматеријал, санитарија, фасада, изолација, намештај, шпорет на дрва, бела техника. Сви који желе и могу да помогну, могу се јавити на телефон 065/474-54-33, а отворен је и број жиро рачуна код Комерцијалне банке у Новом Пазару 205-9011007013986-02.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.185.289 посета
Тренутно на сајту: 566 посетилац(a)