Од четвртка температура у порасту 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Од четвртка температура у порасту
Trenutno na sajtu: 476       |       Podeli:
10.01.2017 | 0 коментар(а)



Хладно јутро, са температурама које се крећу и од 15. до 21. степена испод нуле, колико је измерено на Копаонику, Сјеници и Ћуприји,

представља и опасност у вожњи, јер се лед налази испод ново-формираног снежног покривача, саопштено је из АМСС.

Возаче очекује добра проходност на аутопутевима и путевима I и II приоритета у нижим пределима, коловози су морки или под мањим снежним покривачем којег има у расквашеном стању, док на путевима II и III приоритета у вишим пределима треба рачунати са снегом на коловозу до 5, а на путевима у планинским подручјима и до 10 цм.

Из АМСС апелују да се на пут креће искључиво са зимском опремом и добрим зимским гумама, јер су због лоших пнеуматика честа проклизавања и препречавања возила посебно на успонима и превојима, која су често узрок прекида у саобраћају.

Из Републичког Хидрометеоролошког завода Србије прогнозирају умерено до потпуно облачно и веома хладно местимично са снегом, само пре подне на северу суво са сунчаним периодима. Више падавина очекује се на истоку и североистоку ( Браничевски округ и југ Баната) Србије и то увече и у току ноћи. Ветар слаб и умерен, источни и североисточни. Највиша температура од -14 до -8 степени.

Прогнозе су да ће се јутарња  температура до четвртка (12.01.) кретати од -16 до -10°Ц, у планинским пределима око -22°Ц. Највиша температура до среде (11.01.) од -14 до -5°Ц (ледени дани), од четвртка (12.01.) у порасту.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.321.490 посета
Тренутно на сајту: 477 посетилац(a)