Градоначелник посетио месне заједнице Паковраће, Парменац и Кошутњак 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Градоначелник посетио месне заједнице Паковраће, Парменац и Кошутњак
Trenutno na sajtu: 385       |       Podeli:
24.03.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Градоначелник Чачка Милун Тодоровић је данас са сарадницима посетио месну заједницу Паковраће,

поводом наставка изградње дистрибутивне водоводне мреже са прикључцима у МЗ Бељина, Придворица, Паковраће, Парменац, Риђаге и Међувршје. У току је изградња дела до Паковраћа, као би се мештани Парменца, Риђага, Бељине и Паковраћа у другој висинској зони прикључили на водосистем Рзав. Инвестиција ове фазе радова вредна је 27 милиона динара, а рок за завршетак је 65 календарских дана. Током претходне четири године у овај пројекат је уложено 57 милиона динара.

Фото: Кабинет градоначелника

„И ове године расписујемо нови јавни позив од 100 милиона динара за водоснабдевање, што и јесте основна потреба свих грађана. Уговорени су и радови на другим већим водосистемима, као што су Милићевци, Вранићи, Горња Горевница, Соколићи… Настављамо и изградњу магистралног вода ка Заблаћу и Виљуши”, рекао је градоначелник Чачка.

Фото: Кабинет градоначелника

Градско руководство посетило је и амбуланту у Парменцу, која је након више од годину дана почела поново да ради, а у њој се лечи 370 пацијента.

Градоначелник Тодоровић је са сарадницима посетио и МЗ Кошутњак, где се приводе крају радови на асфалтирању једног крака Улице Мирољуба Матијевића.

„Ово је саобраћајница у којој има 17 домаћинстава, којима је атмосферска канализација правила проблем и након што смо њега решили, наставили смо са реконструкцијом улице. Очекује се још израда тротоара са обе стране”, рекао је Тодоровић. Вредност ових радова је око 5,5 милиона динара, а на захтев мештана овог краја, Град Чачак је добио средства од Владе Републике Србије, преко ЈП „Путеви Србије“

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


poseta gradonacelnik mesne zajednice

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.343.450 посета
Тренутно на сајту: 386 посетилац(a)