Мештани Брусника: направили њима централу а нама оставили хаос, општина да реагује 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Мештани Брусника: направили њима централу а нама оставили хаос, општина да реагује
Trenutno na sajtu: 428       |       Podeli:
28.08.2019 | 0 коментар(а)



Ивањица - Мештани месне заједнице Брусник незадовољни су извођачем радова на санацији
Мештани МЗ Брусник незадовољни извођачем радова, фото: ГЗС

пута у делу од речне централе до водозахтава Брусничке и Дајићке реке одакле се напаја новоизграђено постројење.

Они су позвали руководство општине Ивањица да изађе на лице места и увери се да извођач радова не поштује договор који је постигао са општином и МЗ Брусник и траже да се пут подаспе квалитетним насипом, одраде шкарпе и тај путни правац доведе до предасвфалтне фазе у складу са постигнутим договором пре градње.

,,Дозволили смо градњу а месна заједница и Општина су све договорили у старту, са чим се сложио и извесни Шушић из Чачка. Уместо пута који је требало да буде насут квалитетним насипом, поваљан и доведен до предасфалтне фазе добили смо пут који не личи нинашта, без одрађених канала, шкарпи и насут некаквим камењем који нам сече гуме. Тражимо од општине да инсистира на поштовању договора са извођачима радова или да им забрани употребу централе и приступ. Не разумем те људе, они мисле да смо будале ако живимо у овим планинама. Нама овуда иду деца у школу, исекли смо нове гуме на стене, а они изгледа мисле само на себе. Ако ово не нареде по договору неће бити добро. Били смо људи према њима и нисмо им правили ни један проблем, а они изгледа завршили посао па их сад баш брига. Звали смо председника општине и његовог заменика да данас изађу и увере се шта су урадили и покушају да уразуме те људе,“ каже Љубивоје Гојковић из села Брусник.

Иначе, речна централа саграђена је на водозахвату две реке, Брусничке и Дајићке. Пут на који се мештани жале је дуг око четири километра.

 

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


IVANJICA BRUSNIK RADOVI VODOZAHVAT NEZADOVOLJSTVO MESTANI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.284.290 посета
Тренутно на сајту: 428 посетилац(a)