Ухапшен због покушаја убиства у Сјеници 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Ухапшен због покушаја убиства у Сјеници
Trenutno na sajtu: 590       |       Podeli:
02.07.2019 | 0 коментар(а)



Сјеница - Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Пазару ухапсили су М. Х. (1982) из Сјенице

због постојања основа сумње да је извршио кривична дела убиство у покушају и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Како је саопштила новопазарска Полицијска управа, сумња се да је он 22. јуна у Сјеници из пиштоља пуцао у правцу тридесетшестогодишњег мушкарца, наневши му повреде у пределу стомака и леве надколенице.

По налогу надлежног тужиоца, осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.

Двојица мушкараца, старости 34 и 44 године, терете се да су осумњиченог повезли након извршеног кривичног дела и против њих ће, по налогу надлежног тужилаштва, бити поднета кривична пријава за кривично дело помоћ учиниоцу после извршења кривичног дела, додаје се у саопштењу.

 

ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.101.437 посета
Тренутно на сајту: 591 посетилац(a)