Михајловић: Опозиција жели да профитира на болести грађана 


Danas u Srbiji veoma toplo: Najviša dnevna temperature do čak 33 stepena              Sutra otvaranje nove pumpe na auto - putu „Miloš Veliki” u smeru ka Beogradu              Grejna sezona zvanično se završava danas              Da su danas lokalni izbori u Gornjem Milanovcu SNS osvojila bi više od 53 odsto glasova             

 
Михајловић: Опозиција жели да профитира на болести грађана
Trenutno na sajtu: 288       |       Podeli:
09.07.2020 | 0 коментар(а)



Чланица Председништва Српске напредне странке (СНС) Зорана Михајловић осудила је насиље у више градова Србије за
Михајловић: Опозиција жели да профитира на болести грађана, Фото: ГЗС

које је оптужила демонстранте и додала да је такво понашање недопустиво.
Напади на полицију и туче на улицама Београда, напади хулигана на РТВ Војводине, разбијање Градске куће и просторија СНС у Новом Саду и разбијена глава лидера Покрета слободних грађана Сергеја Трифуновића кога су напали само зато што је изашао на парламентарне изборе – јесу насиље и то је недопустиво! Насиљу нема места у Србији и у српској политици“, навела је Михајловић.


У писаној изјави, Зорана Михајловић је оценила да је потпуно нејасно и забрињавајуће зашто је опозиција позвала грађане на окупљање у време када у Београду и широм Србије сваког дана има све већи број заражених вирусом короне и када је већ сада да јасно да неће бити увођења ограничења кретања грађана.

„Да ли је могуће да је само државном врху и људима у Кризном штабу стало до гашења епидемије? Зашто опозиција позива грађане на окупљања кад и сами знају да то може само да доведе до новог ширења заразе, до нових тешких случајева у већ препуним болницама и тако само додато отежава лекарима и медицинском особољу који буквално 24 сата дневно спасавају животе оболелих грађана. Очигледно је да опозиција нема другу политику осим морбидног профитирања на болести грађана“, додала је Зорана Михајловић.

 

 

ГЗС / Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zorana mihajlovic opoyicija profitira bolest korona epidemija nemiri protesti

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.104.689 посета
Тренутно на сајту: 289 посетилац(a)