У згради МЗ Саставци отворена канцеларија МУП – а Србије 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
У згради МЗ Саставци отворена канцеларија МУП – а Србије
Trenutno na sajtu: 339       |       Podeli:
08.09.2020 | 0 коментар(а)



Прибој - У згради месне заједнице Саставци, која је реконструисана крајем прошле године,

ускоро ће бити смештено и одељење полицијске станице Прибој. Уговор о коришћењу новог простора данас су потписали начелник Полицијске урпаве Пријепоље Синиша Цвијетић и председник општине Прибој Лазар Рвовић, који су потом и обишли реновирани простор.

Нови простор МУП- а Србије у Саставцима, када буде потпуно опремљен, омогућиће грађанима шест прибојских месних заједница преко Увца, да изваде лична документа, а идеја је да се у перспективи овде врши и регистрација возила.

„Ово је прилика да нашим грађанима изађемо у сусрет, да људима који су остали на селу олакшамо живот и омогућимо брже решавање административних потреба а да не морају да долазе у центар своје Општине", рекао је председник општине Лазар Рвовић.

Он је истакао да у Саставцима, мештани имају месну заједницу, амбуланту, полицију, одељење Општине, школу, задругу, цркву, кафане и продавнице, па немају убудуће разлога да у град путују само ради задовољавања ових потреба, као и да би требали да стварају услове и у центрима готово свих месних заједница.

Почетком године у реновираном простору зграде МЗ Саставци почела је са радом канцеларија Општинске управе, а због пандемије корона вируса, канцеларија МУП-а Србије,отворена је нешто касније. Ускоро следи и реализација нових пројеката, чиме се све више услуга јавних установа приближавају житељима општине и у руралним срединама.

Подсетимо, у реконструисаној згради месне заједнице Саставци, за шта је средства обезбедила општина Прибој, своју канцеларију имаће и Месна заједница, али и новоформирана Земљорадничка задруга Саставци. Планирано је и отварање стоматолошке амбуланте, као и сале за састанке. Намена реконструисаних просторија може бити и промењена, зависно од потребе житеља МЗ Саставци, али и других месних заједница које гравитирају овом подручју.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj sastavci kancelarija mup

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.165.114 посета
Тренутно на сајту: 340 посетилац(a)