Дачић није присталица ванредних избора 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Дачић није присталица ванредних избора
Trenutno na sajtu: 371       |       Podeli:
05.01.2019 | 0 коментар(а)



Шеф дипломатије и лидер СПС Ивица Дачић каже да је његова партија дуго присутна на политичкој сцени и да он никад није

био присталица ни ванредних избора Додао је и да није присталица ни протеста на улици.

"Увек сам против ванредних избора, зато што држава треба да буде у нормалном, редовном стању изборних циклуса, међутим, ако следеће године улазимо у изборну годину, то и не би били ванредни избори. А ако избори не шкоде националним и дрзавним интересима, могу и да се организују", коментарише Дачић за Тањуг спекулације о могућим ванредним изборима у Србији на пролеће.

Осврћући се на протесте у Београду и критике опозиције на рачун власти Дачић каже да је најбољи одговор на то - победа на изборима.

"Када неко каже идемо на изборе, одмах се буне - што да идемо на изборе. Па како неко мисли да се долази на власт осим изборима", пита се министра и каже да је мозда реч о томе да "они траже изборе, а моле бога да их не буде".

"То су унутрашње ствари које не би требало да имају утицаја на јединство око државне политике. Нажалост ми смо далеко од тога да имамо консензус око најважнијих државних и националних питања и то је оно што је највећа опасност за Србију.", оцењује он.

Дачић додаје да протести могу утицати на политичку стабилност у Србији.

"Стабилност је, нарочито важна у тренуцима кад доносите важне државне одлуке и не мислим да ће се протестима било ста постићи. У Србији ће владати онај ко победи на изборима. То је увек тако било", закључује Дачић.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dacic izbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.904.334 посета
Тренутно на сајту: 372 посетилац(a)