Општина Топола се представила на Међународном сајму туризма у Софији 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Општина Топола се представила на Међународном сајму туризма у Софији
Trenutno na sajtu: 470       |       Podeli:
21.02.2020 | 0 коментар(а)



Софија, Топола – На 36. Међународном сајму туризма у Софији представила се Општина Топола. Да постоји велико интересовање бугарских

туриста за Србију и Тополу, доказало се и на овом сајму.

„Туристичка организација ‘Опленац’ Топола и сеоско газдинство Јовановић из Горње Трнаве представили су се бугарским туристима на сајму у Софији.  Боравили смо тамо један дан, дали смо нашу понуду у виду штампаног промотивног материјала и брошура за Опленачку бербу, винарије, сеоска туристичка газдинства, смештај у Тополи, културно-споменичко наслеђе и све остало што је у понуди овог краја и што би било интересантно њиховом тржишту“, рекао је за ТопПрес Мирослав Јевтић, радник ТО „Опленац“.

Према његовим речима, понуда са којом се Топола представила на  сајму оставила је добар утисак на агенције али и посетиоце.

„У разговору са преко 20 њихових агенција  увидели смо да постоји велико интересовање. Неки туристички чиниоци у Тополи су већ добили прве понуде одмах након сајма тако да, сматрамо да је сајам имао ефекта“, истиче Јевтић и додаје да ће и следеће године посетити сајам у Софији са већом организацијом и понудом.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.492.334 посета
Тренутно на сајту: 470 посетилац(a)