Облачно, местимично са кишом, температура до 10 степени 


Majsko vreme i danas varljivo: Promenljivo oblačno, a u pojedinim delovima zemlje obilnije padavine              Đedović potpisuje memorandum za projekat fabrike solarnih panela              Danas jedni slave Dan pobede nad fašizmom, a drugi - Dan Evrope              Srednjoškolci koji izaberu dualni model će dobijati od države 5.000 dinara mesečno              Crvene mrlje plutaju Limom              Opština Lučani raspisala poziv za predloge kandidata za opštinska priznanja             

 
Облачно, местимично са кишом, температура до 10 степени
Trenutno na sajtu: 270       |       Podeli:
14.02.2020 | 0 коментар(а)



У Србији ће данас бити облачно, местимично са кишом, а на планинама са суснежицом и снегом, са највишом температуром у већини места до 10 степени.

После подне на северу и западу земље, а увече и током ноћи у већини крајева престанак падавина, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Дуваће слаб и умерен ветар, током дана у планинским пределима, а после подне понегде и на северу Војводине краткотрајно јак.

Најнижа температура од -2 до 7 степени, највиша дневна у већини места од 8 до 10 степени, на истоку око 5 степени Целзијуса.

Према изгледима времена до 21. фебруара, у суботу се очекује умерено до потпуно облачно и углавном суво време, а на северу и у Неготинској Крајини са периодима сунчаног времена.

Током јутра на југу понегде краткотрајна киша, а на планинама слаб снег. У недељу и понедељак претежно сунчано и осетно топлије, док се у уторак очекује наоблачење уз мањи пад температуре, и тек понегде са слабим падавинама.

Од среде умерено до потпуно облачно и хладније, на северу углавном суво, а у осталим крајевима местимично са кишом, на планинама са снегом.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.659.532 посета
Тренутно на сајту: 270 посетилац(a)