Представљена нова коалиција за изборе у Србији 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Представљена нова коалиција за изборе у Србији
Trenutno na sajtu: 356       |       Podeli:
26.11.2019 | 0 коментар(а)



Представници Нове Србије, Народног слободарског покрета и групе грађана „Искрено за Ниш” представили су данас
Фото: ГЗС

„Народни блок”, нову коалицију за предстојеће парламентарне изборе у Србији.

Лидер Нове Србије Велимир Илић рекао је новинарима у Београду да је циљ новоформиране коалиције да се коначно направи озбиљна држава и да се младим и образованим људима да шанса.

„Ово данас што покушава да изведе људе из кризе је труло и годинама уназад оптерећено аферама. Сва опозиција која се сада вештачки прави нема снагу. Желимо да покажемо да има здравих снага у Србији”, рекао је Илић, пренела је Бета.

Kазао је да Народни блок не интересује ко ће да бојкотује изборе, а ко не.

„Kамо среће да сви хоће да се уједине и обришу ову трулеж”, казао је Илић.

Председник Народног слободарског покрета Мирослав Паровић рекао је да опозиционе странке имају право на бојкот, али да бојкот није покрио читав опозициони спектар и да је неопходно да се грађанима пружи избор.

Према његовим речима, Народни блок је коалиција отвореног типа и до расписивања избора обављаће разговоре са свим политичким опцијама и локалним групама који желе да јој се придруже.

Паровић је навео и да ће се Народни блок представити са два носиоца листе - Велимиром Илићем и одборником Иницијативе за Ниш Момиром Стојановићем.

Одборник групе грађана Искрено за Ниш у Скупштини тог града Момир Стојановић навео је да је добар део грађана незадовољан влашћу са једне стране, а да са друге стране није спреман да се определи за политику Савеза за Србију.

„Између власти која држи у својим рукама медије и води психолошко пропагандни рат против својих грађана и других који су безидејни и кроз повремене протесте желе да дођу на власт, ми грађанима желимо да у директом контакту понудимо своју визију развоја и у економском и у политичком смислу”, поручио је Стојановић.

ГЗС / Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nova koalicija izbori srbija lider velimir ilic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.382.589 посета
Тренутно на сајту: 357 посетилац(a)