Божић за дечака лептира 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Божић за дечака лептира
Trenutno na sajtu: 390       |       Podeli:
06.01.2017 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - Трећаци из основне школе Свети Сава у Бајиној Башти организовали су Божићну представу чији је приход намењен лечењу њиховог вршњака Деспота Лазића



који је познатији под именом „дечак лептир“.

Посетиоци су доносили и слаткише како би како би се направили пакетићи за децу са посебним потребама које похађају то школу.

Деветогодишњи Деспот Лазић болује од ретке, неизлечиве, генетске болести која се манифестује јаким болом при сваком додиру због претеране осветљивости коже тзв. деца лептири. Сваки део тела прекривен је ранама и пликовима а родитељима за његову негу потребно је око 3000 евра месечно.

Деспота су овог пута обрадовали његови вршњаци. Ученици трћег разреда „ОШ Свети Сава“ заједно са својим учитељицама и вероучитељицом Аном Црепуљаревић орагнизовали су Божићну представу а сав приход био је намењен његовом лечењу.

Сам Деспот узео је учешће на његовој приредби.

„Научио је песмицу. Најбитније је да је био са својим другарима. За мене је ова приредба изненађење јер ја нисам знала да се ово организује за Деспота. Захваљујем се школи, директору и учитељицама као и свој дечици која су и овог пута показала колико воле Деспота“ , рекла је мајка дечака Софија Лазић.

 Опширније можете погледати у прилогу који је емитован у Дневнику западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.451.374 посета
Тренутно на сајту: 389 посетилац(a)