Директор пријепољске болнице ванредна тачка скупштинског заседања - Коалиција елиминише Зиндовићеву конкуренцију 



 
Директор пријепољске болнице ванредна тачка скупштинског заседања - Коалиција елиминише Зиндовићеву конкуренцију
Trenutno na sajtu: 522       |       Podeli:
26.06.2019 | 0 коментар(а)



Пријепоље - На данашњој седници СО Пријепоље као ванредна тачка предложено је разматрање рада др Зорана Дробњака,

директора Опште болнице у Пријепољу. Предлагач ове тачке је ДПС, партија коју предводи др Зулкефил Бато Садовић, члан Градског већа у локалној самоуправи.

У образложењу које је изнео за скупштинском говорницом Рахим Ровчанин, одборник ове партије, каже да је један од разлога дискриминација на верској основи и градња лифта у згради болнице без грађевинске дозволе. Овај одборник тврдио је да др Дробњак спроводи верску дискриминацију јер је принудио др Мунира Кајевића ортопеда да користи плаћено одсуство мимо своје жеље. Тачка није усвојена, иако постоји велика сумња да је у хајку против др Дробњака укључено једно крило СНС у овом граду, на челу са Драгољубом Зиндовићем, које жели да елиминише и дискредитује директора болнице који се све чешће помиње као неко ко може бити кључни човек ове странке у граду на Лиму.

Дробњак: Лифт је потреба и донација нашег привредника

Директор Опште болнице др Зоран Дробњак није желео да коментарише ову тачку нити како се она нашла у скупштинској процедури али одговорајући на питање, да ли се ради о бесправној градњи лифта он је казао да тај лифт није комерцијални објекат већ да је прека потреба пацијената.

„Ради се о теретном лифту који је пријепољској болници донирала породица Вараклић и који је веома важан због непокретних пацијената. Ми смо једина болница у овом делу Србије у којој се болесници из приземља на пети спрат носе ручно. Не желим да коментаришем политичке ујдурме већ само да се захвалим породице Вараклић која је одвојила 80.000 евра за нашу болницу, због чега сам им бескрајно захвалан”, рекао је др Дробњак.

Дискриминисани лекар на породиљском одсуству, ради средом и петком

Ортопед који је наводно био жртва дискриминације у ствари се налази на породиљском одсуству, а колеге из Опште болнице тврде да нема говора о било каквом верском прогону.
„Све је конструисано и измишљено у згради локалне самоуправе и Општинском већу где седи један од наших колега. Треба проверити како онда поменуту колега ако је на породиљском одсуству ради у локалној ортопедској амбуланти”, казао је један од лекара који је замолио да остане анониман.

Иначе, у приватној ортопедској амбуланти која се зове „Алта медика” можете заказати лекарски преглед и уколико тражите ортопеда љубазна медицинска сестра Тајма Бећиревић између неколико лекара препоручиће вам и др Мунира Кајевића који како каже прима пацијенте средом од 17:00, а петком од 15:00 часова.

Смета болнички лифт, а асфалтба база не?!

Да се ради о политичким намештањима говори и чињеница да локална власт ниште није предузела да спречи градњу дивље асфалтне базе и да за бројне инвестиције на јавним површинама није имала потребне грађевинске дозволе. Почевши од зграде саме Општине где је извршена надоградња. Како је могуће да лифт у склопу болнице, преко потребан пацијентима, на пречац постане мета грађевинских инспекција па чак и скупштинске дебате. Одговор на то питање пре свих морао би да пружи председник општине Драгољуб Зиндовић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.153.607 посета
Тренутно на сајту: 523 посетилац(a)