Јањушевић: Челници СЗС се боре за фотеље, СНС за опште добро 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Јањушевић: Челници СЗС се боре за фотеље, СНС за опште добро
Trenutno na sajtu: 486       |       Podeli:
15.10.2018 | 0 коментар(а)



Косјерић - Члан Извшног одбора СНС и народни посланик Крсто Јањушевић истакао је да је
Јањушевић: СНС се бори за опште добро, фото: ГЗС

кампања Савеза за Србију заснована на мржњи и стављању мета на чело свима који су део СНС и на идејама како силовати председницу владе што је скандалозно.

“За тај простаклук Веселиновић је добио чак и подршку на неким од скупова, што је ужасно, зато те људе не можемо назвати опозицијом”, казао је Јањушевић за Глас западне Србије.

Јањушевић је рекао да се за разлику од њих у СНС разговара о проблемима који се тичу свих грађана.

“Главна идеја СНС и Александра Вучића јесте опште добро. Доношење тешких мера од 2012. године до данас могло је да значајно угрози рејтинг СНС, али су те мере донете за опште добро и данас имамо видљиве резултате. Имамо највећи привредни раст у региону, највећи прилив директних страних инвестиција, улагања у инфраструктуру коју ће да користе сви”, истиче Јањушевић.

Он тврди да се њихове политике у свему дијаметрално разилазе а највише по томе што се СНС бори за своје чланове, али ништа мање за оне који то нису, па чак и за оне који их вређају и пљују.

“Следеће године када се заврши аутопут Београд – Чачак то је за опште добро, на пролеће када почну радови на деоници Прељина – Пожега која је од изузетног значаја за целу западну Србију, која ће коштати 400 милиона, јер трећину чине тунели и мостови, а тај новац није пао с неба, већ је резултат рада, штедње, улагања у привредни раст. Сматрам да су такви одговори најбољи одговори на све поруке мржње и најгорих могућих увреда које шаље тај неки Савез.”, казао је Јањушевић.

Он је нагласио да чланове СЗС само занимају фотеље и да је за њих најрадоснија вест што је негде напукао потпорни зид на коридору.

Када је реч о Косову и Метохији Јањушевић каже да у СЗС знају добро да је решење за које се залаже Александар Вучић добро решење и да је пут којим је он кренуо да решава тај проблем добар пут и да им је то највећи проблем.

“За време власти у којој је учествовао највећи број ових који чине такозвани Савез за Србију се десио погром српског становништва на КиМ, а они су реаговали једним саопштењем и неком шетњом. Данас, када неко запрети Србима у јужној српској покрајини, наша је војска у истом тренутку у степену највише борбене готовости и то је огромна разлика. Од када је Александар Вучић на челу Србије нигде се није десио погром српског становништва нити ће догодити”, изричит је Јањушевић.

 

 

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


janjusevic szs sns

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.448.241 посета
Тренутно на сајту: 487 посетилац(a)