Тодоровић: Обрадовићу, спин о насељавању миграната ти је најлошији до сада 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Тодоровић: Обрадовићу, спин о насељавању миграната ти је најлошији до сада
Trenutno na sajtu: 418       |       Podeli:
20.12.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Председник Градског одбора СНС у Чачку Милун Тодоровић, мишљења је да је након
Председник ГрО СНС у Чачку Милун Тодоровић, фото: РИНА

20 година "Српски Покрет Двери", који је у међувремену постао политичка организација, свој програм који је био базиран на хришћанским и породичним вредностима, сам себе негирао, јер се у протеклим данима оштро супротставио наводном формирању Хуманитарног центра за прихват миграната у граду Чачку и поред тога што је Комесаријат за избеглице јасно ставио до знања да таква замисао никад није постојала.

У саопштењу за медије Тодоровић даље наводи:

“Ипак, Бошку Обрадовићу, самозваном политичком лидеру кога је у протеклом периоду напустио велики број истомишљеника, у недостатку ваљаних аргумената није било тешко да измисли нову лаж. Више него очигледно је Обрадовићево настојање да скрене пажњу са својих неуспеха, како на политичком, тако и на радном плану. Са странком у расулу, никада мањом подршком грађана, која рапидно опада, Двери, као приватна организација Бошка Обрадовића, се неуморно труде да деградирају и лошим спиновима, увек се показало лажним, скрену пажњу са свега што је у претходном периоду у корист грађана Чачка и Србије урађено.

Чак је и Драган Ђилас, нови газда Бошка Обрадовића, по овом, као и многим другим питањима, озбиљно укорио свог пулена, схвативши колико му Обрадовић својим насилничким, хулиганским и уличарским понашањем одмаже. Почевши од претњи силовања жена, претњи председници републичке Скупштине Маји Гојковић, лупањем државном заставом о врата парламента, како би га ’ослободио’ и најзад све је кулминирало најлошијим медијским спином до сад од стране Бошка Обрадовића и његових истомишљеника, упућеним на адресу председника Републике Александра Вучића и нас из СНС-а о наводном насељавању прогнаних и услед ратних разарања расељених жена, деце, стараца и мушкараца, које Обрадовић тако девастиране и изнемогле привиђа по чачанским селима, како нам наводно отимају и пале огњишта и силују мајке и жене.

Кроз историју и поред храброг и несаломивог духа српског народа, нажалост могли би смо да набројимо низ несрећних историјских догађаја у којима се и наш народ нашао на избегличком путу. Почевши од Првог светског рата, преко Другог светског рата, па све до страдања Срба у ратовима на простору бивше СФРЈ и Косова и Метохије. Разумевши са тог аспекта, који је очигледно Бошко Обрадовић заборавио, позицију у којој се ти унесрећени људи натерани на изгнанство налазе, српски, слободарски и христољубиви народ ће им у невољи помоћи, као што је увек и свима у невољама помагао. Тврдим да не постоји, нити је икада постојала, било каква идеја за формирање наводног прихватног центра за мигранте у Чачку, али сам сигуран да ће наш народ у хришћанском духу помоћи људима у невољи, јер поносни и слободарски настројени Чачани никада нису били, нити ће бити ксенофоби, што је Бошку Обрадовићу јако тешко да разуме”, наводи се у саопштењу за медије председника Градског одбора СНС у Чачку Милуна Тодоровића.

 

Глас западне Србије

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK SNS MILUN TODOROVIC DVERI BOSKO OBRADOVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.768.890 посета
Тренутно на сајту: 418 посетилац(a)