Странка Руса Србије - Млади за Чачак: За град без неасфалтираних улица 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Странка Руса Србије - Млади за Чачак: За град без неасфалтираних улица
Trenutno na sajtu: 284       |       Podeli:
15.04.2016 | 0 коментар(а)



Чачак - Странка Руса Србије - Млади за Чачак, која се на изборној листи налази под редним бројем 6, одазвала се апелу суграђана и обишла становнике улице Овчарско-кабларских манастира,

једне од многих неасфалтираних градских улица и понудила своју помоћ.

Према речима мештана, ова улица, која је пројектована давне 1933. године, никада није асфалтирана, и због незаинтересованости надлежних органа полако постаје немогућа за живот.

„Био сам у Градцу 20 пута и ништа нисам урадио. Једино што смо издејствовали је пре четири године да се наспе улица“, објашњава Милош Јовановић.

Због оваквог стања, становници ове улице имају проблем и зими и лети. Како истичу лети не могу да живе од прашине која се подижe кад год прође аутомобил, зими се у многобројним рупама ствара лед и блато, а кад pada киша, због подигнутог нивоа улице, сва вода се слива у дворишта.

„Долазе пред сваке изборе, само наспу улицу. То нам трајно не решава проблем, тако нам дижу ниво улице и сва вода нам улази у двориште. Лети од прашине не можемо да живимо, а зими су баре огромне. На самом почетку улице су биле огромне рупе, нисмо могли да пролазимо аутомобилима. Ја сам био изреволтиран због тога и купио сам три камиона материјала па смо сами изравнали улицу“, објашњава Марко Јелушић.

Председница Градског одбора Странске Руса Србије, Тамара Јовановић, обећала је жестоку борбу за решавање овог, и сличних проблема, недопустивих за један европски град у 21. веку.

Апеловала је на све политичке актере да ставе заједнички интерес испред личног и истакла је да је у интересу свих нас да се овакви проблеми у граду решавају, без обзира ко ће бити на власти.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Рекламирајте се на порталу Гласа западне Србије

Телефон: 032 347 001 | Мејл: redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.167.837 посета
Тренутно на сајту: 285 посетилац(a)