"Вратила" се зима! Сунце тек за викенд 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
"Вратила" се зима! Сунце тек за викенд
Trenutno na sajtu: 617       |       Podeli:
19.03.2018 | 0 коментар(а)



У Србији ће данас бити осетно хладније са појавом јутарњих мразева и дневном температуром знатно испод просечних вредности.

Почетком седмице на северозападу Србије и на планинама, а од среде до петка у свим крајевима Србије, падаће снег, упозорио је Републички хидрометоеоролошки завод.

Време ће бити облачно, на северозападу и на планинама са снегом уз стварање мањег, а на планинама из повећање постојећег снежног покривача. На истоку ће падати и киша и снег, а у централним и јужним крајевима киша, која ће увече и током ноћи прелазити у суснежицу и снег.

Најнижа температура од минус три на северу, до седам на југу, а највиша дневна од нула, на северу и у Тимочкој Крајини, до 10 степени колико ће бити у јужним крајевима.

У Београду ће бити облачно и хладно, током дана повремено са кишом, која ће увече и ноћу прелазити у суснежицу и снег. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни, увече у скретању на северозападни.

Јутарња температра два степена, највиша дневна око пет степени.
Према прогнози за наредних седам дана, до суботе ће бити хладно са јутарњим мразем и дневном температуром знатно испод просечних вредности.

У уторак слабљење и краткотрајни престанак падавина.

Од среде до петка облачно са снегом уз стварање, односно повећање висине снежног покривача. Могуће су и обилније падавине.

Од суботе долази до постепеног пораста температуре и делимичног разведравања.

Извор: Монодо/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.099.440 посета
Тренутно на сајту: 618 посетилац(a)