Млади су наша будућност, порука са традиционалног новогодишњег коктела ПУ Градац 97 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Млади су наша будућност, порука са традиционалног новогодишњег коктела ПУ Градац 97
Trenutno na sajtu: 530       |       Podeli:
14.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Традиционални новогодишњи коктел и ове године организовало је ПУ Градац 97 из Чачка које на једном месту,

 већ деценијама окупља појединце и представнике различитих институција који својим радом доприносе стварању бољих услова за живот у овом делу Србије.
Представници јавних предузећа, школских установа, пословних удружења, представници локалних самоуправа, научних установа , привредници, инострани и пословни сарадници већ 21 годину промовишу пословнo удружењe којe je далo неизмеран допринос у развоју привреде у Чачку.

Најстарије приватно удружење предузетника у Србији и ове године има јасан циљ, а то је пронаћи начине да се млади стручни кадрови задрже у родном граду, рекао је председник ПУ Градац, Драган Јовановић, власник фирме “ Унипласт ”, кога је Привредна комора прогласила пословним лидером у 2018 години.

" Младима дајемо шансу јер они су наша будућност " , поручује председник ПУ Градац 97, Драган Јовановић

“ Свака година је боља од претходне и верујем да ће и наредна бити успешна. Очекујем да ће  ауто пут и изградња аеродрома подстаћи привреднике да се развијају и да млади остају овде и да им овај град буде примамљив. Највише треба да радимо на томе да младе задржимо овде и то ће бити наш циљ у наредној години”, рекао је Јовановић.
Да младима даје шансу, Јовановић потврђује својим примером,јер једна смена генерација већ се показала и доказала.
“ Иновативна решења препуштена су млађим генерацијама, ми смо породична фирма и млади се баве пре свега науком.”, додао је Јовановић.
Иначе, чачански “ Унипласт “  од 2011. године једино је предузеће из ове делатности регистровано као развојно производни центар код Министарства просвете, науке и технолошког развоја чиме је стекло могућност да развија нове технологије које су тек у повоју у најразвијенијим земљама света.

" Мрежа Ауто Чачка је затегнута,  угоститељство нам је у наредној години приоритет, " каже Миленко Костић

Миленко Костић, власник компаније Ауто Чачак ову пословну годину оцењује једном од најуспешнијих.
“ Тежимо још бољим резултатима када је реч о компанији Ауто Чачак, а што се тиче Удружења, ту смо да се подржавамо, помажемо .
Компанија Ауто Чачак издваја значајна средства за спонзорства и донације између 400 - 500 хиљада евра годишње што се распореди на спортске клубове, цркве,болнице..
Ова компанија запошљава 840 људи, од којих је око 600 са територије града Чачка и око 200 у Београду, Нишу и Новом Саду. Укључујемо младе људе, инжењере, примљено је 30 инжењера који воде Ауто Чачак Комерц, укључујем своју децу која су на факултету и они ће водити фирму за две до три године”, каже Миленко Костић, власник компаније Ауто Чачак.
Сваки посао је добар и неоходно је да сваки млади човек одабере свој, без обзира на успоне и падове. Када је реч о угоститељству, наредне године уредићемо   башту “ Први мај “ која ће бити намењена за младе, пре свега. У плану је реконструкција соба у Хотелу Морава тако да се наредне године посвећујемо угоститељству, имајући у виду да је што се тиче ауто индустрије, мрежа комплетно затегнута”, рекао је Миленко Костић.


Костић је изразио захвалност  на Децембарској награди Града Чачка.
“ Ја скоро имам 50 година радног стажа и награда је дошла у право време .Хвала свима који су ме предложили и веома сам срећан”, рекао је Костић.
Заједница може бити успешна уколико се ради заједничким снагама  и са ентизијазмом, рекла је заменица градоначелника Милица Дачић.
“ Сигирна сам да ће и наредна година бити успешна и да ћемо заједничким снагама допринети развоју града Чачка и оно што нам је приоритет, да младе задржимо у свом родном граду”, рекла је Милица Дачић.

Хор привредника града Чачка, Фото: ГЗС

Представници јавних предузећа, школских установа, пословних удружења, представници локалних самоуправа, научних установа , привредници, инострани и пословни сарадници већ 21 годину промовишу пословнo удружењe којe je далo неизмеран допринос у развоју привреде у Чачку. Овогодишљи коктел носи јасну и јединствену поруку свих чачанских привредника да младима дају шансу и да на њима свет остаје.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kiktel. gradac 97 Milenko kostic privrednici cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.406.519 посета
Тренутно на сајту: 530 посетилац(a)