Караван спортских игара младих креће из Прибоја 19. јуна, концерти Дејана Петровића и Лексингтон бенда 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Караван спортских игара младих креће из Прибоја 19. јуна, концерти Дејана Петровића и Лексингтон бенда
Trenutno na sajtu: 534       |       Podeli:
08.06.2020 | 0 коментар(а)



Прибој – На састанку Извршног одбора СИМ Србија Прибој 2020. донета је одлука, да се након

званичног укидања забране окупљања на отворном простору, 19. јун озваничи као датум свечаног отварања овогодишњег каравана радости Дунав осигурања Спортсих игара младих Србије.

У наставку добре сарадње руководства СИМ и општине Прибој, договорени су детаљи свечаног отварања које ће отпочети у 19 часова на градском тргу, након чега следи спектакуларан програм са концертом Дејана Петровића и Биг бенда, прославом седмог рођендана СИМ Србија уз велику торту и ватромет, док ће у завршници грађане Прибија и целе тромеђе забављати Леxингтон Бенд.

Прибој ће бити и домаћин три државна првенства, и то у атлетици – трка на 60 метара, затим у малом фудбалу, као и државног првенства у игри између две ватре која је постала и заштитни знак Игара. Првенства ће се одиграти 19. Јуна у току дана, док ће надметања у осталим спортовима из програма Игара бити организована на комплексу школских терена у новом делу Прибоја 20.јуна.

Према речима председнице Дунав осигурање Спортских игара младих Србије Иване Јовановић, велики број деце из целе Србије се већ пријавио онлајн путем сајта СИМ-а за учешће у овогодишњем каравану пријатељства, док је за учеснике из Прибоја остављена могућност да се пријаве и лично пред почетак такмичења која стартују 20.јуна у 10 часова. Уз занимљива такмичења у 10 спортова, СИМ Србије је припремио и богат едукативни програм, аниматоре и специјална изненађења за децу и младе из Прибоја и околних места, који се очекују у великом броју. Захваљујући се председнику општине Прибој Лазару Рвовићу и техничком партнеру Игара Спортском савезу Прибоја на изванредном труду и енергији уложеној у заједнички подухват и кампању „Прибој те зове“, председница Јовановић је истакла позитивну атмосферу код свих чланова Организационог одбора и грађана, која обећава спектакуларно отварње и почетак Игара чији караван пријатељства ће након Прибоја посетити још 35 градова, општина и места у Србији.

Председник општине Прибој Лазар Рвовић захвалио се СИМ што је једна мала локална самоуправа у западној Србији добила такво признање да буде домаћин највеће манифестације аматерског спорта у Европи – Спортских игара младих и на тај начин презентује своје чувено гостопримство, толеранцију и вековни дух мултикултуралности који карактерише овај крај тромеђе Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине. Уз позив на дружење и спортско надметање младих, домаћини обећавају и спектакуларну забаву на свечаном отварању, двоструким концертом као и презентацијом компатибилних предности Прибоја гостима Игара, високим званичницима Србије, Хрватске, Босне и Херцеговине, Европске уније, амбасадорима СИМ-а -светским спортским легендама и великом броју медија који ће пратити почетак Игара.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj sportske igre mladih karavan dejan petrovic lexington band koncert

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.107.487 посета
Тренутно на сајту: 534 посетилац(a)