За пар сати снег достигао нових 20 центиметара, обустављен саобраћај за камионе од Ужица ка Ваљеву 



 
За пар сати снег достигао нових 20 центиметара, обустављен саобраћај за камионе од Ужица ка Ваљеву
Trenutno na sajtu: 525       |       Podeli:
22.02.2022 | 0 коментар(а)



Ужице - Док грађани на нижим надморским висинама очекују пролеће, житељи Западне Србије
Фото: РИНА

и даље воде борбу са снеговима који се још нису отопили, а већ су их прекрили нови. Снег који је падао током читаве ноћи, на подручју Златиборског округа, тачније Таре и Кадињаче достигао је висину око 20 центиметара, док је на Златибору достигао око 10 центиметара.

"Повољни временски услови иду у прилог, температуре су у плусу па се снег не задржава дуго на коловозу. У овом тренутку саобраћај је затворен за камионе на путном правцу Ужице - Бајина Башта - Ваљево у месту Дебело брдо, машине раде на рашчишћавању па очекујемо нормализацију саобраћаја до поподневних сати. Снег није возачима задао веће проблеме, али апелујемо да сви учесници поштују саобраћајне прописе као и да уколико крену ка планинским центрима то не чине без адекватне опреме", казао је за РИНУ, Ален Мушановић из сектора за одржавање "Путеви Ужице".

Он додаје, да је сва расположива механизација у приправности уколико то буде потребно, а снега и ризле има у довољним количинама.

Снег такође, није заобишао и нововарошки крај, висина снежног покривача достигла је на појединим местима висину и до 20 центиметара. Снабдевање електричном енергијум у нововарошким селима је уредно, као и то да нема већих проблема у саобраћају.

 

 

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SNEG UZICE PUT

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.153.638 посета
Тренутно на сајту: 525 посетилац(a)