Бесплатни еРачуни фирмама током ванредне ситуације проузроковане корона вирусом 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Бесплатни еРачуни фирмама током ванредне ситуације проузроковане корона вирусом
Trenutno na sajtu: 307       |       Podeli:
20.03.2020 | 0 коментар(а)



Сервис Мој-еРачун омогућава свим пословним субјектима који до сада нису прешли

на беспапирно пословање и увели еРачун да се у наредном периоду региструју на сервис и потпуно бесплатно шаљу еРачуне за време трајања ванредне ситуације проузроковане корона вирусом.

Као друштвено одговорна компанија, наставно на препоруке Министарства и Владе Републике Србије за увођење додатних мера опреза за спречавање ширења заразе коронавирусом, сервис Мој-еРачун прикључио се активностима спречавања ширења болести на такав начин да су омогућили пословним субјектима у Србији да папирно пословање, које подразумиева физичку размену докумената и поштанско слање рачуна, бесплатно замене еРачуном, односно дигиталним начином доставе рачуна, што је сигурније за здравље њихових запослених и пословање у целини, као и за сигурност њихових комитената.

Фирмама које до сада нису користиле еРачуне, али се од 16. марта 2020. региструју на сервис Мој-еРачун, биће омогућено бесплатно слање еРачуна током периода ванредне ситуације узроковане корона вирусом (све до престанка опасности од ширења заразе корона вирусом и обустављања ванредне ситуације), бесплатно постављање радног процеса размене еРачуна, приступ сервису са било које локације (могућ рад од куће), статус примљених и послатих еДокумената у реалном времену, помоћ код преузимања и слања еРачуна, поуздана достава с повратном информацијом и већа ликвидност због тачног времена доставе рачуна.

С обзиром на то да је препорука Министарства и Владе Републике Србије да се избегавају активности у већим групама људи, апелујемо на компаније да своје пословање прилагоде насталим околностима и максимално дигитализују пословне процесе како би наставили квалитетно радити и како би у што мањој мери корона вирус утицао на здравље свих укључених страна, као и на успешност њиховог пословања.

Додатна помоћ постојећим корисницима Постојећим корисницима сервис Мој-еРачун омогућио је додатну техничку подршку у случају рада од Куће, с обзиром на то да је приступ услугама сервиса могућ са било које локације. У случају да предузећа не користе услугу еАрхива или нису упозната како јој могу приступити са мобилног уређајем или кућног рачунара, како претраживати примљене и послате еРачуне или како осигурати приступ еАрхиви другим запосленима, техничка служба сервиса Мој-еРачун биће доступна за постављање радних процеса и он-лине или телефонске консултације током целог периода за време ванредне ситуације, исто као и до сада.

Подсећамо да је Министарство и Влада Републике Србије издала јасне смернице за придржавање мера за спречавање ширења болести узроковане корона вирусом за послодавце и да је послат апел свим грађанима као и Привреди Србије за одговорно понашање и спровођење мера самозаштите, као и заштите сопственог здравља и здравља наших породица и других суграђана.

Активацију директно можете захтевати на https://www.moj-eracun.rs/cms/zatrazite-ponudu/.

Ако Вам треба савет или подршка, контактирајте нас позивом на бројеве:

+381 66 8103056

+381 66 8103053

+381 64 8893033

или преко онлине контакт форме.

 

Мој-еРачун




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


eraucn moj bepslatno računi onlajn

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.478.084 посета
Тренутно на сајту: 308 посетилац(a)