Одборници сутра о додели Децембарских награда 


Danas smena sunca i obIaka i bez kiše, od petka sledi toplije vreme              Otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu 27.aprila              Popadić: Pravnica Dragana Golubović novi vd direktora JKP Lim              Pokrenuta inicijativa za oslobađanje od naplate takse za ulazak u NP Tara svih vozila sa užičkim tablicama              Vučić: Ispunili smo teške obaveze iz Briselskog sporazuma, 11 godina ZSO nije ni na vidiku             

 
Одборници сутра о додели Децембарских награда
Trenutno na sajtu: 354       |       Podeli:
25.11.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Председник Скупштине града Чачка Игор Трифуновић сазвао је за уторак 26. новембар седницу локалног парламента на чијем дневном реду ће се наћи 26 тачака.

На самом почетку седнице одборници ће разматрати предлог одлуке о додели Децембарске награде града за 2019. годину. Разматраће предлог одлуке о изменама и допунама одлуке о буџету града за текућу годину и извештај о извршењу буџета града за првих девет месеци текуће године.

Одборници ће разматрати предлог одлуке о давању сагласности на Измене и допуне програма пословања ЈКП „Дубоко” Ужице и ЈКП „Комуналац” Чачак, ЈКП „Водовод” Чачак, ЈКП „Моравац” Мрчајевци, ЈКП „Чачак” Чачак, ЈКП „Градско зеленило” Чачак, ЈП „Градац” Чачак, д.о.о „Научно технолошки парк Чачак”, Туристичке организације Чачка за 2019. годину и даваће сагласност на Измене и допуне програма коришћења буџетске помоћи јавним предузећима града Чачка.

Пред њима на разматрању наћи ће се предлози одлука о давању сагласности на одлуку о ценама комуналне услуге сакупљања, транспорта и депоновања комуналног отпада, на одлуку Надзорног одбора ЈКП „Комуналац” Чачак од 13. новембра и на одлуку јавних предузећа о ценама воде и употреби канализације.

Одборници ће разматрати и предлоге одлуке о даванју сагласности на Измене програма рада и финансијског плана Установе за физичку културу Спортски центар „Младост” Чачак за 2019. годину. Разматраће предлог одлуке о давању сагласности на Статут Предшколске установе „Радост” Чачак, предлог плана заштите и спасавања у ванредним ситуацијама града.

Између осталог пред одборницима ће се наћи предлог решења о прибављању у јавну својину изградњом улице Светог Саве у Чачку са атмосферском канализацијом и јавном расветом, предлог решења о прибављању у јавну својину изградњом телекомуникационих и сигналних инсталација у згради културе.

Они ће разматрати предлоге одлуке о изменама и допунама Пословника о раду Скупштине града Чачка, одлуке о допунама одлуке о додатној финансијској подршци породици са децом и предлоге Комисије за кадрове и мандатно имунитетска питања.

Седница локалног парламента одржаће се у сали Скупштине града са почетком у 10 часова.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.711.750 посета
Тренутно на сајту: 355 посетилац(a)