Расписан Јавни конкурс за избор директора ЈКП Комуналац Лучани 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Расписан Јавни конкурс за избор директора ЈКП Комуналац Лучани
Trenutno na sajtu: 355       |       Podeli:
29.01.2020 | 0 коментар(а)



Лучани - СО Лучани расписала је Јавни конкурс за избор директора ЈKП “ Kомуналац Лучани” који ће на тој функцији бити наредне четири године.
Јавни конкурс за избор директора ЈКП Комуналац Лучани, Фото:ГЗС

Поред услова да је пунолетно и пословно способно лице, мора имати стечено   високо образовање на основним студијама у трајању од најмање четири године, односно на основним академским студијама у обиму од најмање 240 ЕСПБ бодова, мастер академским студијама, мастер струковним студијама, специјалистичким академским студијама или специјалистичким струковним студијама,наводе се услови на сајту општине Лучани.
Поред ових услова, будући директор ЈKП „ Kомуналац  Лучани „, мора имати најмање пет година радног искуства на пословима за које се захтева високо образовање, да има најмање три године радног искуства на пословима који су повезани са пословима јавног предузећа, за које се расписује конкурс, да познаје област корпоративног управљања, да има радно искуство у организовању рада и вођењу послова, да није члан органа политичке странке, односно да му је одређено мировање у вршењу функције у органу политичке странке, да није осуђиван на казну затвора од најмање шест месеци и да му нису изречене мере безбедности у складу са законом којим се уређују кривична дела.
Рок за подношење пријава на јавни конкурс је 30 (тридесет) дана од дана објављивања јавног конкурса у „Службеном гласнику Републике Србије“.



    



ГЗС

    




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


direktor lucani javni konkurs komunalac jkp konkurs dolovic milivoje kontejneri

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.517.497 посета
Тренутно на сајту: 356 посетилац(a)