Обука за спасиоце животиња 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Обука за спасиоце животиња
Trenutno na sajtu: 433       |       Podeli:
05.12.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - У организацији прве националне службе за спасавање животиња Animal Rescue Serbia (АРС) у Чачку ће бити одржана јединствена обука за спасиоце животиња.

Обука се састоји се из три области - спасавање са висина, спасавање из дубина и прва помоћ и транспорт. Обуку воде чланови АРС-а, искусни инструктори са доказаним стручним знањима и референцама из послова којима се професионално баве.

За похађање обуке неопходно је испунити следеће услове: 1. Да сте пунолетни (доказаћете личном картом); 2. Да сте психички и физички способни; 3. Да сте сагласни са правилима АРС-а (потписаћете изјаву сагласности, пошто будете прочитали наш правилник).

Пријаве послати на маил: animalrescuesrb@gmail.com или се јавити у канцеларију 118 у Градској управи града Чачка.

АРС је прва званична и непрофитна организација у Србији, створена са основним циљем да на територији целе земље на организован, професионалан и безбедан начин, спасава животиње из ситуација где им је угрожен живот - са висина, из дубина и са воде.

Ова организација служи као последња линија одбране за животиње у опасности, делује као јавна, свима доступна служба и услуге грађанима не наплаћују.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.283.157 посета
Тренутно на сајту: 433 посетилац(a)