СПС Пријепоље: Ивица Дачић је наш кандидат за председника на предстојећем Конгресу 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
СПС Пријепоље: Ивица Дачић је наш кандидат за председника на предстојећем Конгресу
Trenutno na sajtu: 540       |       Podeli:
07.12.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље – На седници Општинског одбора Социјалистичке партије Србије у Пријепољу изабрано је осам делегата
Фото: ГЗС

који ће учествовати на Конгресу СПС, 22. децембра, на ком ће се бирати врховно руководство странке.

“Децембар 2018 године је редовно време зa изборе у Социјалистичкој партији (СПС), кад кажем редовни мислим на четворогодишњи период. Главни одбор СПС на последњој седници одржаној у Београду донео је одлуку о одржавању Конгреса као највишег органа партије на којем се бира руководство, а сходно Статуту СПС – а неопходно је да се и по локалним општинским и градским одборима одрже такозване изборне конференције на којима треба да се предлаже руководство за највише функције у Београду и да се изаберу делегати тог Конгреса који ће ићи одавде из Пријепоља”, изјавио је Станко Кијановић, председник ОО СПС Пријепоље.

Председник ОО СПС Станко Кијановић, фото: ГЗС

Он истиче да је данашњи састанак протекао по плану и да од 84 присутна члана нико није имао противне предлоге кандидата.

“Једногласном одлуком изабрано је седам делегата који ће учествовати на изборном онгресу СПС у Београду, а то су: Славенко Грговић, Далиборка Сарић, Милена Јовановић, Лазар Шпица, Миладин Радивојевић, Драгица Коковић и Жељко Јасика, а осми делагат ћу као председник ОО бити ја. Такође једногласном одлуком потврђено је да је наш кандидат за председника Ивица Дачић, а за чланове Главног одбора између осталих предложили смо Бранка Ружића, Славицу Ђукић Дејановић, Жарка Обрадовића, Неђа Јовановића и Предрага Марковића”, каже Кијановић и додаје да је чланство СПС у Пријепољу знатно увећано претходних година.

Фото: ГЗС

“Данас смо имали прилику да видимо како је сала у којој се одржавао састанак била премала за све оне који су желели да присуствују. Бележимо пораст младих чланова што је јако битно, јер на тај начин подмлађујемо странку, а у нашим редовима заступљене су и жене. Наш циљ није улазак у власт по сваку цену, а на наредним изборима трудићемо се да постигнемо још бољи резултат и да добијемо још већу подршку грађана”, закључио је Кијановић.

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SPS PRIJEPOLJE KONGRES

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.171.050 посета
Тренутно на сајту: 540 посетилац(a)