Ускоро вода за нововарошке сточаре 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Ускоро вода за нововарошке сточаре
Trenutno na sajtu: 322       |       Podeli:
12.07.2018 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Реализација пројекта за водоснабдевање села Месне заједнице Божетић у нововарошкој општини, кренуће у другој
Председник Општине Нова Варош Радосав Васиљевић и генерални секретар председника државе Никола Селаковић, фото: ГЗС

половини ове године, рекао је данас генерални секретар председника државе Никола Селаковић.
„Пројекат је коштао 200 милиона динара и финасирала га је Влада Србије, Канцеларија за јавна улагања и Општина Нова Варош”, истиче Селаковић.

Председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић наводи да за реализацију овог пројекта, који је немерљив за вредне сточаре овог краја, а који је био у фиоци 15 година треба да захвале не само држави већ и Николи Селаковићу који никада не заборавља свој крај.

„Ове године предвиђено је да се добије 100 милиона динара из Канцеларије за јавна улагања. Папирологију смо привели крају, после предаје расписујемо јавну набавку. Пошто је инвестиција велика надам се да ће бити завршена у наредне две године. Нећемо се зауставити на великим пројектима јер имамо одличну сарадњу са Владом Србије, председником и министрима”, изјавио је Васиљевић.

Иначе, ову локалну самоуправу јуче је посетио министар за државну управу и локалну самоуправу Бранко Ружић који је први пут обишао Увачка језера и обећао 15 милиона за изградњу визиторског центра или сличног идејног решења како би и Општина Нова Варош имала добит од посете.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.376.143 посета
Тренутно на сајту: 323 посетилац(a)