ТO Чачка представила туристичку понуду грађанима Лесковца, Врања и Ниша 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
ТO Чачка представила туристичку понуду грађанима Лесковца, Врања и Ниша
Trenutno na sajtu: 447       |       Podeli:
13.05.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - На шеталиштима Лесковца, Врања и Ниша од 10. до 12. маја грађани ових градова

имали су прилику да се информишу о туристичкој понуди Чачка, ПИО „Овчарско - кабларска клисура", бањи Горња Трепча, да преузму промотивни материјал и учествују у наградној игри.

Представници Специјалне болнице за рехабилитацију Атомска Бања Горња Трепча представили су ово бањско лечилиште, разне медицинске третмане и услуге које пружају. Медији из градова у којима је организована промоција, објавили су прилоге, а представљање туристичке понуде Чачка и Атомске бање, заинтересовало је и поједине агенције за укључење туристичке понуде нашег краја у њихове аранжмане.

Фото: ТОЧ

„Промотивна кампања је намењена представљању туристичке понуде Чачка и биће организована у преко 20 градова у Србији. На тај начин желимо да заинтересујемо грађане Србије за нашу дестинацију и позовемо их да посете Чачак, ПИО „Овчарско-кабларска клисура", Атомску бању Горња Трепча. Надамо се да ће промоције у другим градовима у Србији бити успешне и посећене као што су биле у Лесковцу, Врању и Нишу”, казао је директор ТО Чачак Војин Јаковљевић.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak turisticka organizacija predstavljanje nis leskovac vranje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.112.421 посета
Тренутно на сајту: 448 посетилац(a)