Двери: Подршка захтеву протеста, тражимо оставку Милуна Тодоровића 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Двери: Подршка захтеву протеста, тражимо оставку Милуна Тодоровића
Trenutno na sajtu: 508       |       Podeli:
09.02.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Након што су учесници протеста “Један од пет милиона” у Чачку затражили оставку градоначелника Милуна Тодоровића,
Фото: ГЗС

њихову иницијативу је подржао и Српски покрет “Двери”.

У саопштењу достављеном медијима се наводи:

“Градска организација Српског покрета Двери у потпуности подржава захтев организатора протеста „1 од 5 милиона - Чачакˮ да градоначелник Чачка Милун Тодоровић поднесе оставку. И са разлозима који су изнети на синоћњем протесту у Чачку смо апсолутно сагласни и о томе смо говорили много пута у јавности у протекле три године, како за скупштинском говорницом тако и на друге начине.

Милун Тодоровић је одговоран за: „одлив мозгова најпре у Београд а онда диљем Европе и светаˮ, урбанистичку мафију која је уништила градско језгро, страначко запошљавање чланова СНС у општини и „Слободиˮ за нестручне и партијске директоре јавних предузећа и установа помоћнике градоначелника и чланове градског већа са купљеним дипломама

загађење Мораве, пропаст ФК Борац...

Али, и да нема свих ових разлога - довољан разлог да Милун Тодоровић сам поднесе оставку и повуче се из политике, а онда да видимо и његову кривичну одговорност пред законом, јесте приватна „дивља градњаˮ: рушење биоскопа „Сутјескаˮ који је имао споменичку вредност и изградња приватне зграде са једним спратом више од урбанистичког плана и грађевинске дозволе.

Градоначелник - „дивљи градитељˮ мора да оде са те функције.

Милуне, одлази сам!”, написано је у саопштењу Информативне службе Двери Градске организације Чачак.

Глас западне Србије

 

 

 





PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dveri cacak ostavka

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.148.268 посета
Тренутно на сајту: 508 посетилац(a)