Како је прелепа Аргентинка са другог краја света завршила у Чачку 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Како је прелепа Аргентинка са другог краја света завршила у Чачку
Trenutno na sajtu: 317       |       Podeli:
01.04.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Лесли Кордоба Карас је Аргентинка која се због љубави доселила у Србију.

Лесли је свог супруга Бојана упознала у Кини пре шест година и одмах је одлучила да уместо да се врати кући, са њим крене у Чачак.

- Била сам на свом првом путовању као модел, а игром случаја Бојан је био у истој агенцији као и ја. На једном кастингу смо кренули да причамо и уместо да идем кући у Аргентину, променила сам континент и одлучила да одем код Бојана у Чачак и упознам његову породицу и пријатеље - рекла нам је Лесли.

О Србији тада није знала готово ништа.

- Знала сам само две ствари - о Југославији из историје и из чувеног пораза Србије и Црне Горе 2006. на Светском првенству када је утакмица завршена резултатом 6:0. Србија ми се врло брзо свидела, људи су пријатни, лепо ме третирају, а још су пријатнији кад сазнају да нисам одавде. Има толико лепих кафића и волим тај опуштени начин живота који Срби имају - прича Лесли.

Породица и пријатељи из Аргентине јој недостају највише током празника, када зна да су сви на окупу.

- Срећом успемо да се међусобно посећујемо и они су велики љубитељи ајвара и кајмака. Ускоро ми долази сестра и пресрећна сам. Време је дивно и свашта ћемо да обиђемо - планира она.

Како каже, Србија је тамо где је њено срце, њена љубав. Једини проблем јој представља језик, али га учи убрзано. Фасцинирана је природом и местима за изласке, али јој смета што на све више места забрањују пушење и што је администрација понекада заиста компликована.

Лесли би странцима овако описала нашу земљу: "Прелепо мало место, које ти пружа осећај сигурности и гостопримљивости, где можес да заснујеш породицу. Земља која те учи да цениш мале ствари и максимално уживаш у њима."

Питали смо је и какве разлике примећује између наших жена и Аргентинки.

- Налазим много сличности између нас - имамо јак карактер, прелепе смо, једино ми се чини да ми себи допуштамо да се више опустимо међу људима и да смо сигурније у себе - закључила је.

Лепа бринета ради за агенцију Фоx, и послове је имала у Кини, Индији, Милану, Лондону, Паризу, али је снимала и кампање за неке домаће модне брендове.

Извор: Ноизз.рс




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.478.034 посета
Тренутно на сајту: 317 посетилац(a)