Избегните високе трошкове лечења на одмору 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Избегните високе трошкове лечења на одмору
Trenutno na sajtu: 322       |       Podeli:
21.06.2022 | 0 коментар(а)



Колико год пажљиво планирали летња путовања, изненадне болести, прехладе или повреде тешко је предвидети.

Ипак, постоји начин да се заштитимо од високих трошкова лечења и обезбедимо неопходну здравствену заштиту у иностранству у тренуцима када нам је то најважније. Полисе путног здравственог осигурања пружају сву неопходну подршку за непредвиђене ситуације, како би одмор остао у лепом сећању.
Са највећом сумом осигурања на тржишту у износу од 35.000 евра, Компанија „Дунав осигурање“ обезбеђује највиши степен покрића, који власници ове полисе имају на располагању за потребе хитног лечења или накнаде трошкова, који у иностранству могу бити изузетно високи. У зависности од нивоа покрића, поседовање ове полисе омогућава власницима да покрију трошкове изненадних и хитних лекарских интервенција, набавке неопходних лекова, болничког и амбулантног лечења, превоза болесника до најближе установе и лечење других здравствених тегоба које нису последица хроничне болести или кривице путника.

Пандемијска ситуација у протеклом периоду указала је на потребу потпуне здравствене заштите свих који путују са овом полисом, те је осигуравајуће покриће путног здравственог осигурања Компаније „Дунав“ проширено не само за случајеве изненадне болести настале као последица инфекције ковидом 19, већ укључује све облике евентуалних будућих епидемија или пандемија. Са већ укљученим додатком заштите од пандемије, ова полиса пружа сву неопходну здравствену заштиту широм света.

Уколико се закључи онлајн, https://www.dunav.com/kupi-online/ , могуће је остварити 15% попуста на куповину полисе путног здравственог осигурања путем сајта Компаније. У случају да се догоди случај покривен осигурањем, све потребне информације могу се добити на српском језику, позивом на телефонски број +381 11 3636 999. Услуга медицинске асистенције доступна је 24 сата дневно, 365 дана у години.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.474.652 посета
Тренутно на сајту: 323 посетилац(a)