У недељу почињу Радничке спортске игре: Пријављен рекордан број такмичара 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
У недељу почињу Радничке спортске игре: Пријављен рекордан број такмичара
Trenutno na sajtu: 1140       |       Podeli:
24.05.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Влике радничке игре почињу у недељу, свечаним отварањем на градском тргу у 12 часова.
Радничке спортске игре, фото:РИНА

Након скупа и прозивке екипа, иде се на терен, јер истог дана почињу такмичења.

Ове године пријавила се 81 екипа, а учествоваће 1700 такмичара, па је тако оборен рекорд по броју учесника.

“Интересовање је било изузетно. Чак смо и јуче имали позиве да се фирме пријаве, али жреб је већ обављен, а припреме су ушле у завршну фазу, па нисмо могли дса им изађемо у сусрет.

Ове године почетак смо померили за крај маја у нади да ће нас време боље послужити него прошле године”, изјавио је Зоран Toмашевић, члан отганизационог одбора.

Радничке игре већ су постале традиционална манифестација која се одржава по трећи пут и представља праву смотру спорта и међусобног дружења, па се Чачка шаље позитивна слика у Европу и свет.

Зоран Томашевић, Ивана Вукајловић, Милош Стеванић најавили Раднучке спортске игре

“Већа заинтересованост такмичара ове године јасан је показатељ да смо претходних урадали добар посао. Да људи виде значај радничких игара и да их виде пре свега као једанј вид упознавања и ширења пријатељстав, али никако не изостављамо ни онај такмичарски спортски дух и поруку коју шаљемо омладини, а то је да се треба бавити спортом”, истакла је чланица оргабнизационог одбора Ивана Вукајловић.

Такмичари ће моћи да се опрабају у десет диспциплина: мали фудбал, баскет, одбојка, кошарка, рукомет, атлетика, пикадо, стони тенис, шах и бадмингтон. Већина спортских такмичења одржаће се на теренима Спортског центра “Младост”, нас којима је све спремно за почетак радничких игара.

“И ове године, спремно дочекујемо ову велику манифестацију у нашем граду. Сви терени су функционални, док смо полигоне за одбојку и кошарку обновили и ставили гумену подлогу, што ће такмичарима омогхућити боље услове за игру. Надамо се да још само ове године такмичења из атлетике се одвијау на старој атлетској стази, а да ће следеће такмичаре у овој дисциплини сачекати нова стаза”, каже Милош Стеванић.

РИНА

 

Видео материјал можете преузети са агенције РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.004.716 посета
Тренутно на сајту: 1139 посетилац(a)