Вртић ,,Бобиленд” на Сувом брегу отворио врата најмлађим Чачанима 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Вртић ,,Бобиленд” на Сувом брегу отворио врата најмлађим Чачанима
Trenutno na sajtu: 303       |       Podeli:
11.02.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Девојчице Анђелија и Николија заједно са градоначелником Милуном Тодоровићем
Свечано отварање вртића "Бобиленд" на Сувом брегу, фото: ГЗС

имале су част да свечано пресеку врпцу и тако званично отворе врата новог вртића “Бобиленд” на Сувом брегу који је део приватне предшколске установе “Мимиленд”.

 

Након освећења просторија директорка и власница предшколске установе “Мимиленд” Весна Којић је у свом обраћању рекла да се новотворени вртић простире на 420 метара квадратних а у плану је доградња још 410.

Капацитет новог вртића је 310. деце о којима ће бринути деветоро запослених радника. У овом објекту предвиђен је пријем деце од јаслене до предшколске групе”, казала је она и нагласила да је иза њих десетогодишње искуство.

Директорка ПУ "Мимиленд" Весна Којић, фото: ГЗС

Којић је истакла да је град Чачак кроз субвенцију помогао рад ове установе и на тај начин решио дугогодишњи проблем наших суграђана како би свако дете било уписано у вртић из кога ће понети најлепше успомене из детињста.

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић је рекао да град суфинансира боравак 710 малишана у две приватне предшколске установе и 3533 у две установе чији је оснивач град Чачак као и да ће наставити да подржава људе који желе да на овај начин унапреде своје пословање.

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, фото: ГЗС

Жеља свих нас је да у Мимиленду али и другим предшколским установама буде све више деце која ће се рађати у Чачку и да ћемо капацитете вртића из године у годину проширивати”, казао је градоначелник Тодоровић.

Иначе, у саставу ПУ “Мимиленд” поред новоотвореног вртића на Сувом брегу налази се и објекат у Кулиновачком пољу који је уједно и највећи приватни вртић у Србији који похађа око 450 малишана.

 

Глас западне Србије

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak vrtic otvaranje bobilend

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.380.205 посета
Тренутно на сајту: 304 посетилац(a)