Књижевно вече Јасмине Јанковић: беседа и стихови, вече духовне поезије 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Књижевно вече Јасмине Јанковић: беседа и стихови, вече духовне поезије
Trenutno na sajtu: 360       |       Podeli:
06.10.2020 | 0 коментар(а)



Ивањица - У Плавој сали Дома културе у Ивањици у среду 14. октобра са почетком у 19 сати одржаће се књижевно вече књижевнице Јасмине Јанковић.

Јасмина Јанковић је рођена 1968. године у Сремској Митровици. Дипломирала је на социјалном раду и социјалној политици. Излагала је као аутор-издавач на сајму књига у Москви 2006/2007, Kосовској Митровици, Београдском сајму књига, самостално и у оквиру удружења писаца Поета. Свој књижевни рад промотивно представља у сарадњи са културним центрима, библиотекама и школама, а пласман књига ради самостално, јер, како каже „ једна књига отвара пут осталим “. Такав вид је једини вид маркетинга који примењује у свом раду, а до сада је на путу мисије књижевности прати значајна и озбиљна читалачка публика. Ретко учествује на књижевним конкурсима. Стварајући тихо и ненаметљиво, а верујући у реинкаранцију истинске књижевности и стваралаца, бори се против сваке естрадизације уметности. Након московског сајма књига 2006/2007. године, на ком се појавила као аутор-издавач, добила је име „жена која говори са ветром“.

Као живот и књижевност је мисија. Дођите на књижевно вече Јасмине Јанковић!
Молимо Вас да поштујете мере ношења маски и физичког дистанцирања.
ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.362.575 посета
Тренутно на сајту: 361 посетилац(a)