СНС Краљево: „Кад радимо и боримо се нико не може да нас победи” 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
СНС Краљево: „Кад радимо и боримо се нико не може да нас победи”
Trenutno na sajtu: 539       |       Podeli:
27.05.2020 | 0 коментар(а)



Краљево - Градски одбор Српске напредне странке у Краљеву у саопштењу за јавност наводи

да у потпуности подржава целокупну политику председника Србије Александра Вучића и ставове које је изнео на скупу листе АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - ЗА НАШУ ДЕЦУ.

„Од самог доласка СНС на власт, а уз надљудске дипломатске напоре нашег председника, Србија је поново препозната као земља која има европски просперитет и капацитет, истовремено унапређујући челичне и традиционалне односе са Кином и Русијом. Србија је доживела привредни опоравак, а наш град, после вишедеценијског девастираног привредног амбијента, има две фабрике у којима ради неколико хиљада наших суграђана и у којима се планирају нова радна места.

Нисмо поклекли када су нас осуђивали и нападали, када су оспоравали сваки наш допринос да Краљево оживи. Сваки њихов напад био је подстрек да идемо даље, да отварамо аеродром, да асфалтирамо стотине километара путева, да запошљавамо у новоотвореним фабрикама, да градимо стадион, нове мостове, да реновирамо домове културе, павиљон на Гочу, амбуланте, да помажемо пољопривредну производњу, да градимо станове за снаге безбедности, да омладини омогућимо да остане у свом граду, а онима који су отишли да се у њега врате“, наводи се у саопштењу Градског одбора Краљево и додаје:

„Изградићемо Моравски коридор, затворени базен, нових 260 станова у Доситејевој улици, реконструисаћемо школе, оживећемо бањски и сеоски туризам. Показали смо шта је то што можемо урадимо, не гледајући друге око себе. Важно је, како је и сам председник Вучић рекао, да људи обрате пажњу на оне који раде, доносе резултате, обезбеђују путеве, болнице, радна места. Кад радимо и боримо се нико не може да нас победи. Зато смо сигурни у још једну изборну победу 21.јуна јер грађани Србије знају да гласањем за Српску напредну странку, гласају за српску, за нашу децу. Гласају за најбоље, за број 1”, каже се у саопштењу Градског одбора СНС Краљево.

 

ГЗС / Миланко Даниловић 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns kraljevo aleksandar vucic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.302.988 посета
Тренутно на сајту: 540 посетилац(a)