Путина ће чекати 70.000 људи испред Храма 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Путина ће чекати 70.000 људи испред Храма
Trenutno na sajtu: 409       |       Podeli:
10.01.2019 | 0 коментар(а)



Председника Русије Владимира Путина, који 17. јануара долази у посету Србији, требало би испред Храма Светог Саве у Београду

да дочека више од 70.000 људи, пишу „Новости”.

Како наводи лист, тај дочек организоваће невладин сектор и патриотске организације, а подршку ће им, како се очекује, дати и Српска напредна странка.
Планирано је, наводе „Новости”, да се учесници окупе на Тргу републике и крену заједно према Храму Светог Саве како би стигли у тренутку када у светињу буде долазио и лидер Руске Федерације.

„Замисао организатора је да на овај начин искажу поштовање према првом човеку Русије који је веома заслужан за учвршћивање пријатељских веза између две братске државе, али и захвалност највећој словенској земљи за подршку у међународној арени када је реч о територијалној целовитости Србије", пишу "Новости".

Детаљи Путиновог боравка требало би до танчина да буду разрађени до суботе, а очекује се да у Београд стигне и његова претходница како би са нашим безбедњацима још једном проверила да ли је све под конац пред значајну посету, пишу „Новости”.

ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.139.902 посета
Тренутно на сајту: 408 посетилац(a)