Стартовала нова линија јавног градског превоза 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Стартовала нова линија јавног градског превоза
Trenutno na sajtu: 350       |       Podeli:
13.09.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Нова линија јавног градског превоза на релацији од Јасена до касарне у Луњевици почела је да саобраћа.

На новој релацији, чија дужина у једном правцу износи пет километара, саобраћаће једно возило, а обележено је десет стајалишта.

Према реду вожње, време првог поласка је раним јутарњим часовима и то у 05.10 са Трга кнеза Михаила ка Луњевици. Последњи полазак из правца Луњевице ка тргу кнеза Михаила је  у 20.15 часова, а из правца Јасена ка центру је у 20.00 часова. У овом периоду предвиђена је и пауза у саобраћању  и то од 8.10-10.50 часова из правца центра ка Јасену, а од 16.40-17.40 часова из правца центра ка Луњевици.

Председник општине Дејан Ковачевић рекао је да се увођењем ове нове линије наставило са решавањем проблема јавног превоза.

„Почетком нове школске године увели смо нову линију како бисмо олакшали пут до школе деци која путују и која су у неком делу и пешачила до својих школа. Такође, оно што бих посебно нагласио и што је јако битно је чињеница да је читаво насеље Луњевачки пут први пут у историји добило могућност да користи јавни градски превоз“, каже Ковачевић.

Редом вожње предвиђено је да аутобуси на овој линији врше превоз путника и викендом. Суботом ће градски линијски превоз саобраћати до 16.00 часова, а за недељу је предвиђено шест полазака на сат времена, а први полазак у недељу је у 6.50 часова.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.475.441 посета
Тренутно на сајту: 349 посетилац(a)