Председници месних заједница бахате се као сеоски кнезови 


Majsko vreme i danas varljivo: Promenljivo oblačno, a u pojedinim delovima zemlje obilnije padavine              Đedović potpisuje memorandum za projekat fabrike solarnih panela              Danas jedni slave Dan pobede nad fašizmom, a drugi - Dan Evrope              Srednjoškolci koji izaberu dualni model će dobijati od države 5.000 dinara mesečno              Crvene mrlje plutaju Limom              Opština Lučani raspisala poziv za predloge kandidata za opštinska priznanja             

 
Председници месних заједница бахате се као сеоски кнезови
Trenutno na sajtu: 263       |       Podeli:
14.01.2017 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Сваки пут када падне снег у Полимљу неко се обогати на његовом чишћењу и купи себи стан у Београду али тако више неће моћи,

поручио је општински већник Милан Гаћевић (НС) председницима свих месних заједница у општини Пријепоље за које тврди да током последњег невремена нису били на висини задатка.

Тамо где се испостави да је било самовоље, каже Гачевић, општина ће расписати нове месне изборе, а против несавесних предузети законске мере.

- Најмање што смо од њих очекивали било је да нас правовремено информишу о проблемима на терену како би смо могли адекватно да реагујемо. Али док су путеви били завејани, водоводи пуцали од мраза, а болесни одсечени од света без лекарске помоћи, они су из топле собе бринули само о својим интересима - каже Гачевић.

Он је оптужио челнике месних заједница да су се током последњег невремена понашали као сеоски кнезови и да су Општинском штаби за ванредне ситуације најчешче достављали фризиране информације о стању на терену.

- Одемо да чистимо правац на коме је према информацијама председника месне заједници стање алармантно, а испостви се да је то у ствари пут до њихове куће и да у селу има пуно критичнијих деноница. Дешавало се и да сами повере чишћење приватницима који немају адекватна возила за овај посао, па напумпају број радних сати и од општине траже да плати сав тај нерад – каже Гачевић.

Извор: Блиц, Жељко Дулановић




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.658.134 посета
Тренутно на сајту: 264 посетилац(a)