Познати чачански правник, нотар у Краљеву 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Познати чачански правник, нотар у Краљеву
Trenutno na sajtu: 643       |       Podeli:
29.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак, Краљево - Зоран Јовановић, познати чачански правник, именован је за јавног бележника у Краљеву.
Зоран Јовановић адвокат из Чачка, нотар у Краљеву, фото: РИНА

Конкурс је расписала Јавнобележничка комора на предлог Министарства правде  од шест кандидата изабран је  чачанин.

Зоран Јовановић је дипломирани правник. Заршио је Правни факултет у Београду са просечном оценом 9,62. Дуго година се бавио адвокатуром, а једно време радио као правник у ЈП „Градац”, где је у периоду 1997/98.био и директор.

Да би неко могао да постане јавни бележник, он мора да има диплому правног факултета и положене правосудни и јавнобележнички испит, као и најмање пет година искуства у правној струци после положеног правосудног. Пријаве на конкурс с мишљењем о кандидатима Комора прослеђује Министарству правде. Јавне бележнике потом именује министар. Кандидат, између осталог, мора да поднесе и доказ о томе да може да обезбеди одговарајуће просторије и опрему.

,,Част ми је да сам један од тројице нотара у граду на Ибру, и морам да нагласим не због себе већ због сатисфакције млађим колегама да ме нико није низашта условљавао. Често умем да кажеме да кафу нисам дао за то цењено место, тако да неверујем више у приче о некаквим намештањима и ту ме је поставило само моја биографија, ништа друго" каже Јовановић.

РИНА-ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zoran jovanovic notar advokat kraljevo javni beleznik

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.850.177 посета
Тренутно на сајту: 644 посетилац(a)